Маргарита Хранова става благодетел в Предай нататък


Маргарита Хранова става благодетел в Предай нататък

3989

В "Предай нататък" тази събота зрителите на bTV ще се запознаят с историята  на талантливия Валентин.

Той е бивш състезател по вдигане на тежести, понастоящем живеещ в с. Брани поле със семейството си, където работи като охранител. Освен всички изключителни качества, които притежава, Валентин има невероятен глас.

След нелепа битова злополука Валентин получава травма, която ограничава движението му, вследствие на което качва много килограми. С молба за съдействие при сбъдването на една негова мечта, към екипа на предаването се обръща неговата сестра – Веси. Освен пълната програма за отслабване, благодарение на която Вальо ще има възможността да влезе в добра физическа форма и да подобри състоянието си, ще получи още една изключително приятна изненада. Каква е тя, ще стане ясно в събота от 20.00 часа.

Втората история, която Наталия Симеонова ще представи, проследява съдбата на 53-годишните Валери и Кирка Чорбаджийски. След тежка злополука в Испания, Валери остава прикован към инвалидна количка. Благодарение на несломимия си дух и силната си воля, както и с любовта и грижите, които получава от семейството си, той успява да съхрани изключителния си позитивизъм и желанието си за живот.

Едно от най-съкровените желания на Валери е да изкаже благодарността си към съпругата си Кирка за цялата ѝ всеотдайност и безусловна любов. Наталия Симеонова и екипът на предаването се заемат с организирането на незабравима почивка в луксозен хотелски комплекс, където ги очаква емоционална среща с цялото семейство.Там Валери ще сбъдне още една своя мечта – да полети.

Зрителите ще станат свидетели и на едно от най-вълнуващите обяснения в любов. В дует със самата Маргарита Хранова, Валери ще изпее на съпругата си емблематичната песен "Моето мъжко момиче".

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички