DJ Rawland преди Gorillaz Soundsystem


DJ Rawland преди Gorillaz Soundsystem

3986

DJ Rawland ще застане зад пулта преди шоуто Gorillaz Soundsystem в Sofia Live Club тази събота.

Както MySound.bg вече огласи, най-известната виртуална банда в света Gorillaz ще представи самостоятелен диджейски сет в афиша на популярната парти поредица ReelFeel.

DJ Rawland – един от най-ярките представители на столичния клубен живот, започва да колекционира музика още на 7-годишна възраст, а на 14 вече компизира собствени парчета. Известен е с безкомпромисните си фънк и хип-хоп сетове, които звучат в повечето софийски клубове. Подгрявал е имена като Guru (Gangstarr), Delinquent Habits, Funkdoobiest, EPMD, J-Ro (Alkaholiks) и други. Rawland ще има честта де се качи на сцената преди Remi Kabaka (на снимката) от Gorillaz.

Анимираният барабанист Russell Hobbs и човекът, седящ зад този образ - Remi Kabaka, ще отведат присъстващите в света на Gorillaz със специалното Gorillaz Soundsystem шоу. Това е една от малкото музикални формации, които могат да се похвалят с присъствие в Книгата за рекордите на Гинес като най-успешна виртуална банда, както и с куп музикални отличия в Англия и Америка.

Групата е създадена през 1998 като още първият ѝ албум е разпродаден в 7 млн. тираж. Основателите на Gorillaz винаги представят музиката си чрез анимирани персонажи, които присъстват във всички продукции на състава. Именно един от тези персонажи – Russell Hobbs, зад който седи перкусионистът Remi Kabaka, дава началото на Gorillaz Soundsystem. В неговите сетове винаги звучи най-актуалното от съвременната клубна музика – хаус, хип-хоп, електро, както и най-добрите изпълнения и специални преработки на парчета на Gorillaz.

Събитието се организира с подкрепата на Bushmills.

Билети за партито в Sofia Live Club на 7 декември на цена от 20 лв. - в мрежата на Eventim.

Повече информация за събитието - на:

www.reelfeel.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички