Електронна фиеста с Rudimental в София


Електронна фиеста с Rudimental в София

4820

Точно според очакването, Piers Agget, емсито DJ Locksmith и тромпетистът Mark Crown от хитовата банда Rudimental напълниха столичната зала "Христо Ботев".

Първата изява на британците, набрали огромна популярност с хитовете си "Feel The Love" и "Waiting All Night", бе организирана от "Арт Студио", а селекцията от български артисти, които се изявиха на партито, бе повече от сполучлива.

DJane Koki - най-добрата жена диджей в България за 2012, DJ Marten и успешният проект High Roll (Formation Records /HMSU) успяха да подготвят публиката за така дългоочаквания десант на англичаните с доста интересни музикални предложения.

Логично, тримата заложиха на диджейски сет, включващ хитовете от дебютния им албум "Home", в който като вокалисти се подвизават Ейнджъл Хейз - една от най-обещаващите хип-хоп изпълнителки в САЩ, Емели Санде, която с миналогодишния си дебют "Our Version Оf Events" влезе в Топ 10 на 12 страни, и светкавично набиращите скорост Джон Нюмън и Алекс Клеър.

Публиката принципно се изкефи, но екстазът й взе пикови измерения, когато тромпетистът Mark Crown се включи с алтърнатив джаз в купона. Прозвучаха "Home", "Feel Тhe Lоve", "Not Giving In“ и "Free". Акцент сред изненадите бе ремиксирана версия на класиката от репертоара на Рей Чарлз - "Hit The Road Jack", нажежила докрай атмосферата в "Христо Ботев", но и един чисто нов, много як - мискващ дръм-ен-бейс и бомбен рейв, трак, който вероятно е предвиден за следващия диск на формацията. Шедьовър, впечатляващо поръбен с основната тема на "Baby".

Горещият прием на българите не остана незабелязан от гостите, които наистина се раздадоха докрай.

Организацията на партито беше на добро ниво. Единиственият минус се оказа, че, решавайки да си тръгнат, присъстващите се налагаше да чакат по половин час, за да получат дрехите си от гардероба. Да, за някои беше изнервящо, ама  пък за други се оказа повод за интересни запознанства.

Важното е, че минути преди това всички заедно се забавляваха и подскачаха на най-известната песен на британците - "Waiting Аll Night", и успяха да накарат британците да се върнат на бис.

За парти, което определено беше не само подобаващ завършек на седмицата, но, според мен, се нареди и сред електронните събития на 2013 у нас.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички