Fuel Fandango отново на българска сцена


Fuel Fandango отново на българска сцена

4206

Екзотичното испанско дуо Fuel Fandango се завръща в България за втори концерт.

Изявата е в столичния клуб Mixtape 5 от 22.30 ч.на 13 февруари по покана на Off On Entertainment.

Родната публика ще има удоволствието да изживее отново магичната комбинация на Nita и Аle Acosta, но този път ще се срещне с новия албум на тандема - "Trece Lunas" ("Три луни"), който ще бъде представен с помощта на барабаниста Carlos Sosa.

С този диск формацията продължава уникалния си фюжън - електронни бийтове и фламенко естетика, но вече с нов елемент в микса - поп звучене.

София е сред избраните градове в предстоящото турне на дуета, което стартира тази година. Част от присъстващите на фиестата у нас ще могат да се приберат безплатно с такси след нейния край благодарение на партньорите на организаторите - дигитално мобилно такси "Таксистарс".

Билети - в мрежата на Eventim на промоция по 20 лв. и 25 лв. редовна цена.

Както MySound.bg вече извести, Fuel Fandango е проект, сформиран през 2009 от певицата Nita и продуцента и диджей Ale Acosta, номиниран за най-добър продуцент на Latin Grammy Awards и Spanish Music Awards предишната година. Работил е с артисти като Enrique Morente, Chambao, Buika, Muchachito и много други.

Nita е млада певица, но с голям опит. В ранна възраст започва да пее испанска Copla и различни стилове на фламенкото. Участва в много соул, фънк и електронни проекти. Вокалните й изпълнения звучат еднакво успешно както на испански, така и на английски. За нея критиците казват, че е истински огън на сцената.

След успешния дебютен албум през 2010, с който се представят на света, двамата реализират "Trece Lunas"  през април 2013,  Nita и Ale Acosta не се определят като революционери в музиката, но всеки път се стремят да правят нещо ново и различно. Първият им албум може да се разглежда като претенциозен, но в "Trece Lunas" те са задвижени от желанието за нововъведения и да не повтарят това, което други вече са направили.

Дискът е продуциран от Дънкан Майлс.

Още - на:

www.fuelfandango.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички