Бъдете силни 365 дни в годината с Деми Ловато


Бъдете силни 365 дни в годината с Деми Ловато

4319

"Бъдете силни" - книгата на певицата, телевизионна звезда и актриса Деми Ловато, излезе в каталога на "Егмонт България".

Колекцията от 365 искрени и обнадеждаващи прозрения за всеки ден от годината, поднесени под формата на цитати, които са вдъхновили Деми, бележки под линия от нея и конкретна цел за всеки ден, е налична в печатен и електронен вариант на цена от 9,90 лв.

Творбата

За суперзвездата Деми Ловато животът е едно пътуване през бляскави постижения и тежки загуби. Тя е популярна певица, телевизионна звезда, актриса. Изправяла се е пред хиляди изпитания, като се започне от пристрастяване и се стигне до депресия. Открила е трудно пътя към щастието. За този път, за себеоткриването и за трудностите, през които е минала, е разказвала много – пред медиите, в песните си, в постовете към своите 20 милиона последователи в социалната мрежа Twitter. Именно тези послания залягат в основата на "Бъдете силни" (корицата на снимката). Това са нейните думи. Това са нейните изживявания. "Бъдете силни" е книга за всеки от нас, навсякъде, по всяко време. Това е книга за пътуването към себе си, за вдъхновението и за причините, които ни дават сила да посрещнем всеки следващ ден с усмивка.

Отзвите

Още с излизането си в края на ноември 2013 "Бъдете силни" дебютира в класацията за бестселъри на USA Today. В началото на декември книгата вече оглавява чарта на New York Times в категорията "Съвети и наръчници". "За мен да бъдеш силен е много важно", споделя 21-годишната звезда. "Много хора вярват, надяват се, но после какво? Как да продължиш да си силен, когато се сблъскваш само с препятствия? В действителност ключът се крие в това да си поставяш цел всеки ден и да полагаш усилия и грижи за себе си. В книгата си разказвам на феновете ми какво помогна на мен, за да имат сили и да направят същото за себе си", допълва Деми.

Авторът

Деметрия (Деми) Ловато е родена на 20 август 1992. От малка се изявява на сцена, пее и свири на пиано и китара. Превръща се в любимка на зрителите с филма на "Дисни" Camp Rock, а скоро след това подписва договор с Hollywood Records и издава своя дебютен албум "Don't Forget". Следват роли в сериала на "Дисни" "Съни на Алеята на Славата" и още един хитов албум - "Here We Go Again". Деми се превръща в суперзвезда, но славата не й носи щастието, към което се стреми. Депресия, проблеми с храненето, самонаранявания са част от причините, които я принуждават да потърси помощ в клиника за рехабилитация. Благодарение на това решение и фактът, че осъзнава, че трябва да си помогне, звездата успява да се пребори с проблемите си. Днес тя отново се снима в успешна телевизионна продукция – "Клуб Веселие". Междувременно е съдия в американското издание на X Factor, а най-новият й албум – "Demi" (2013), е международен хит.

"Егмонт България" е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група "Егмонт", лидер на пазара за детска и тийн литература. Сред основните партньори на компанията са авторитетни издатели като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros., Scholastic и Bauer."Егмонт България" е издател на утвърдени и нашумели автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън и Джон Грийн.

Сред най-популярните заглавия в портфолиото на издателството се нареждат романите за Хари Потър и Пърси Джаксън, поредиците "Здрач", "Дивергенти" и "39 ключа", класическите приказки на Disney, пътеводителите на National Geographic и образователната поредица "Страховитото".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички