Бой Джордж се завръща като диджей в клуб Ялта


Бой Джордж се завръща като диджей в клуб Ялта

3629

Един от най-емблематичните артисти за всички времена – легендата Boy George (Бой Джордж), пристига отново в София - този път заедно с диджея и продуцент Marc Vedo, за сет в прочутия клуб "Ялта" на 1 февруари.

Несъмнено това ще е едно от най-пъстрите, авангардни и атрактивни събития за сезона, с което заведението ще отбележи точно 10 години от затварянето на едно от най-култовите места в историята на клубния живот в страната – Spartacus. Подобен повод изисква и специална подготовка. Затова партито ще се развихри и в двете зали на "Ялта"– Room 1 и Room 2, а в него ще се включат:

Room 1:
Boy George (DJ SET) & Marc Vedo (UK)
Juan Alvarez

Room 2:
Mr. C (UK)
Liubo Ursiny
 
Певец, текстописец, диджей, колумнист, моден дизайнер, писател, фотограф – неоспоримо вече 30 години колоритната персона на Boy George (вдясно на снимката), не излиза от светлините на прожекторите. Медиите не спират да го следят изкъсо, а присъствието му в глобален мащаб надхвърля възраст, раса, цвят на кожата, националност и дори религия.

Към днешна дата George може да се похвали с над 100 милиона продадени сингъла и над 50 милиона албума като солов артист и с групата Culture Club. В момента Бой е един от най-успешните и търсени диджеи. Освен с вълнуваща музикална кариера, той се изявява и като писател – автор е на два автобиографични бестселъра. Ангажиран е и с колонката си в авторитетния Daily Express. А освен това е и копродуцент, текстописец и участник в носителя на безброй награди мюзикъл Taboo в афиша на нюйоркския "Бродуей" и лондонския "Уест Енд".

В момента Boy George е под N 90 в DJ Mag Top 100 и е сред любимците в Space (Ibiza), Ministry Oof Sound (Лондон), Zouk (Сингапур) и Guvernment (Торонто). Освен това името му редовно присъства в афишите на големи фестивали като Glastonbury, Homelands, Love Box, BigGayOut и V Festival.

В другата зала на "Ялта" успоредно с тандема Boy George-Marc Vedo ще се вихри Mr. C (а.к.а. Richard West) – британски хаус диджей, музикант, актьор, рапър, фронтмен на психеделичната електронна банда Shamen и съсобственик  на прословутия лондонски клуб The End. Mr. C е считан за един от основателите на фюжъна от хаус и техно, известен като тек хаус.

Отдадеността, с която не спира да експериментира и да задава нови стандарти във всички поджанрове на денс музиката, му е спечелила световна слава.

Промо билети за събитието на цена от 20 лв. - в мрежата на Eventim, както и в клуб "Ялта".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички