Exit Adventure с първи рекорд


Exit Adventure с първи рекорд

4276

Само ден преди края на най-ранния си промо период, Exit постави рекорд с над 100% ръст и над 11 000 закупени билета.

Интересът към тазгодишното издание е огромен, а продажбите са разпределени по равно между сръбската, балканската и западноевропейската публики.

Както е известно, петнайстото издание на фестивала е със заглавие Exit Advenure и с нова концепция – седем дни летни забавления в две държави. Един от най-добрите европейски фестивали ще се проведе между 10 и 13 юли по традиция в Петроварадинската крепост в Нови Сад, след което приключението ще продължи със Sea Dance Festival до Будва в Черна гора на един от най-красивите адриатически плажове - Яз, между 15 и 17 юли .

14 януари е последният ден, в който билетите за Exit Adventure ще струват 100 лева. Тази цена включва отстъпка от над 50% от цената на Exit Festival и бонус – безплатен билет за Sea Dance Festival и безплатен къмпинг в Нови Сад.

От утре 4-дневният билет за Exit Adventure ще струва 115 лева, а Exit Adventure (Exit + Sea Dance) ще е на цена от 135 лева. Къмпингът ще е на цена от 52 лева в Нови Сад и 52 лева на плаж Яз.

Още информация за билетите: http://www.ticketpro.bg/jnp/music/1234824-exit-festival-2014-early-bird.html

Всички желаещи да се възползват от организираните туристически услуги, могат да научат повече на PartyTravel.bg. Пакетите, включващи билети, транспорт и настаняване, започват от 199 лева.

Exit Adventure идва с горещи юлски нощи, къмпинг под звездите, пътуване с перфектната компания, безброй впечатления и преживявания с хора от цял свят.

Още – на:

http://www.exitfest.org/en/bulgaria

и

www.facebook.com/exitbg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички