Box TV раздава първите Български музикални награди


Box TV раздава първите Български музикални награди

4845

Музикалната телевизия Box TV организира първите  "Български музикални награди" под надслов "Оставам ТУК".

Медията ще връчи годишните си музикални награди за първи път на церемония, която ще се излъчи на живо по БНТ. Събитието ще се състои в зала Rainbow Plaza на 30 януари, с начален час 20.45. Водещи ще бъдат Мария Силвестър и Антони Атанасов.

Българските музикални изпълнители ще мерят сили в следните 13 категории: "Дебют на годината", "Клубно и поп изпълнение", "Най-стилен артист", "Най-добър изпълнител", "Най-добра изпълнителка", "Хип-хоп и R&B песен", "Най – добра група или дует", "Най-добра рок група и изпълнение", "Музикален продуцент на годината", "Най-добро видео", "Хит на годината", "Любима песен на зрителя" и Featuring.

Номинирани са изявилите се в ефира на телевизията родни изпълнители през 2013 - Графа, Михаела Филева , Криско, Мария Илиева, 100 Кила, Маги Джанаварова, Мастило, Миро, Лора Караджова, Кристо, Поли Генова, ВенЗи, Бобо, Донна и други.

Номинациите ще бъдат обявени на закрито събитие в Play Ground, Paradise Center, от 17.30 ч. на 15 януари, сряда.

Церемонията е под надслов "Оставам ТУК", продиктуван от желанието на Box TV повече млади хора да направят своя избор и останат да живеят, работят и творят в родната България.


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички