Дивна с ново видео


Дивна с ново видео

4071

На 13 февруари в столичния клуб Double Black ще се състои премиерата на новия сингъл на Дивна "Мойта музика", информираха от "Монте Мюзик",  чийто артист е вече порасналото дете чудо.

Специални гости на шоуто ще са Били Хлапето и Street Dance School "The Center”. Това е първата самостоятелна песен на Дивна, откакто се присъедини към звукозаписната и продуцентска компания през лятото на 2013.

Дивна е със завидна за възрастта си биография. Малката доби популярно в ТВ шоуто "Пей с мен", където журито онемя пред огромния ѝ глас. Тя спечели състезанието с Миро, който след това става неин продуцент. Дебютното парче на Дивна е  "Един коледен момент”, записано с Миро. А следващото - "Ти не можеш да ме спреш" с рапъра Криско, с което спечели наградата за най-добра песен на годината на БГ Радио.  Виж клипа ТУК!

След втория ѝ сингъл "Готов ли си за мен" по музика на Криско и коледната колаборация "Заедно с теб" с Боги, Поли Генова, Орлин Павлов, Орлин Горанов и Lexus, в края на май 2013 Дивна подписа с "Монте Мюзик" и се изяви в "Слънчеви дни" с Били Хлапето. Както MySound.bg огласи, с това парче двамата взеха участие в конкурса "Зелената песен на България".

"Мойта музика" е първата самостоятелна песен на Дивна за "Монте", създадена, композирана и аранжирана изцяло от Владимир Ампов-Графа. Текстът е на Илия Григоров и Графа, а видеото към песента е на Bashmotion. Досегашната продукция и иновативният подход на "Монте Мюзик" във всяко едно отношение гарантират парчето да е сред мегахитовете на годината, заричат се капацитети.

Билети за промоцията на новия клип на Дивна - чрез мрежата на Eventim на цена от 10 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички