Дивна представи Мойта музика


Дивна представи Мойта музика

4748

Малката голяма звезда Дивна зашемети гостите на представянето на новия си сингъл "Мойта музика".

Както MySound.bg вече огласи, премиерата се състоя в столичния клуб Double Black на 13 февруари.

Певицата демонстрира завладяващо сценично присъствие, силно вокално изпълнение и очарователна усмивка, допълнени с ефектна сценография.

Само на 16 години Дивна е изключителен артист, певец и професионалист, в което се увериха всички гости. Тя изпя хитовете си "Ти не можеш да ме спреш" и "Готов ли си за мен", баладата "The One" със специалното участие на Били Хлапето и The Center. На промоцията присъстваха нейният първи продуцент Миро, авторът на двата ѝ хита Криско, Играта, DJ George, Елена и Монти от Ice Cream, колегите ѝ от "Монте Мюзик" - Михаела Филева, NickName и Прея. По обичай на лейбъла събитието беше открито от основателите му Магдалена Сотирова и Графа, който също приемаше поздравления за новата песен, на която е автор и музикален продуцент.

"Мойта музика" е композиция на Графа, Илия Григоров и Графа са автори на текста, аранжиментът също е на най-продуктивния напоследък музикален продуцент. Видеото е заснето от известния в хип-хоп средите режисьор Bashmotion, който метафорично пресъздава момента, в който малкото момиченце пораства, както се случва и със самата Дивна.

През 2013 тя е присъедини към "Монте Мюзик", взе участва в песента "Слънчеви дни" на Били Хлапето и започна работа върху първия си самостоятелен сингъл за "Монте" - "Мойта музика". Снимка - в секцията "Галерия".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички