Суинг циркът идва в София на 1 март


Суинг циркът идва в София на 1 март

4861

След кратка пауза, неуморният тандем The Smugglers Collective отново включва своята машина на времето, наречена Smugglers Swing Club.

Завляващото пътешествие започва в столичния клуб Mixtape 5 на 1 март. Този път машината ще ни отведе още по-назад, в края на 19-ти и началото на 20-ти век, когато пътуващите циркове и карнавали са били сред най-вълнувашите и зрелищни забавления, поясняват организаторите.

Партито ще въведе посетителите в пъстрия и мистериозен свят на sideshow спектаклите и пътуващите циркове в САЩ за вечер, изпълнена с много музика, танци, зрелищни пърформънси и магия. Диджеите от The Smugglers Collective ще върнат гостите към златните години на суинга и ритъм-ен-блуса, зората на рок-ен-рола, a към края на вечерта ще нахлуят с пълна сила в 21-ви век, когато електро суингът се превърна в новата винтидж мания в цял свят.

За една единствена нощ клубът ще бъде преобразен в истински цирков манеж, изпълнен с клоуни, мимове, жонгльори, танцьори, екзотични животни и други интересни и невиждани персонажи. Сред специалните гости на пътуващия цирк са невижданите досега The Tattooed Lady, The Strongest Man On Earth и винаги забавният Lord Somersby със своята любима напитка. Eлате и се уверете сами, приканиха организаторите.

Smugglers Swing Club: Join The Circus ще ви посрещне с традиционния "винтидж будоар", където всички ще могат да преобразят визията си с ретро прически и грим, направени от професионалисти. Посетилите партито ще имат възможност да си направят винтидж фотосесия в оригинален ретро декор, вдъхновен отново от цирковите артисти. Няма да се размине и без подаръци за всички фенове и тези, които все още не са се докоснали до тази емоция, но винаги с отворено съзнание приемат новите предизвикателства, лорд Самърсби ще раздаде 5 двойни покани за събитието чрез специална игра във FB страницата на марката https://facebook.com/Somersby

Предстоящото издание на Smugglers Swing Club отваря врати в 21.00 ч, а стартът на винтидж-треската ще бъде даден в 22.00 часа. Входът е на цена от 10 лева, без предварителна продажба на билети.

За тези, който не са присъствали досега на събитие от поредицата, Smugglers Swing Club представлява среща между вчера и днес, чието проявление в музикално отношение означава суинг срещу електро суинг. По този начин са покрити всички разклонения на суинга и рок-ен-рола от 40-те години до днес, когато електро суинг течението изживява своя възход. От феномен Smugglers Swing Club се превърна в традиция. Партитата имат за цел да популяризират пред по-широка аудитория винтидж музиката, култура и начин на забавление, всичко това поднесено с модерен привкус. След като феновете на стила успяха вече да видят на живо някои от най-актуалните имена от суинг и електро суинг сцената, The Smugglers Collective са подготвили главозамайващи изненади и експлозивни концерти за следващите събития с марка Smugglers Swing Club.

Събитието във Facebook:
https://www.facebook.com/events/1412869172288112/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички