Мария Илиева се видя като булка, дебютира на модния подиум


Мария Илиева се видя като булка, дебютира на модния подиум

4111

Мария Илиева предизвика истински фурор с появата си като лице на новата колекция на модна къща "Романтика Фешън" - Red Carpet, в столичния "Рамада хотел" на 19 февруари.

Певицата беше изненадата на вечерта, закривайки грандиозния спектакъл, представящ най-новите творения на топдизайнера София Борисова. Това не е първият общ проект за вокалистката и носителката на приза "Златна игла" за 2013. Именно Борисова е дизайнер на впечатляващите рокли, с които Илиева излезе на сцената на зала "Олимпия" в Париж и 20-хилядната "Арена Атлантико" в Лисабон.

Ревюто Red Carpet е модният дебют за Мария. За София певицата е "българката, която заслужава да бъде на червения килим" и не се колебае да отправи поканата си към нея.

"Бях много поласкана и вдъхновена, че София избра именно мен да закрия ревюто ѝ и да стана лице на нейната колекцията. Възхищавам се на таланта, професионализма и личността ѝ”, не крие вокалистката.

Тя изгря на червения килим в уникална рокля, изработена от италианска коприна на бледорозови цветя и дантелена качулка със 7-метров дълъг шлейф, в подчертания романтичен стил на София Борисова. За грима ѝ се погрижи Зоран Коцов, а за прическата  - Жоро Петков. Ревюто представи рокли в две линии - официални и сватбени, издържани в духа на модните тенденции за лято 2014.

Пиршеството от дантели, тюл и коприна аплодираха от първия ред модният спец проф. Любомир Стойков, актрисата Елен Колева, "Мисис Вселена" Елеонора Манчева, поп-фолк изпълнителката Глория, "Мисис България" Елена Шаркова и Йорданка Димитрова и първата "Мисис Баба"  - Капка Амзина.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички