Dim4ou и F.O. стартират серията от хип-хоп партита в Ялта


Dim4ou и F.O. стартират серията от хип-хоп партита в Ялта

4818

Източната част на България, представена от ударните рими на Dim4ou и F.O. (на снимката), връхлита София на 7 март.

Мястото е клуб "Ялта", а поводът – 2 години съвместна работа на рапърите. Морските машини за редене на ъндърграунд рими, подкрепени от Monster Hip Hop, ще поставят и началото на серия от хип-хоп партита, които ще се организират редовно в клуба. Специални гости на събитието ще бъдат Spens, Qvkata DLG и Ray Bon, който ще поддържа жегата зад пулта през цялата вечер. Naso ще дирижира хип-хоп колаборацията в ролята на водещ.

Dim4ou е един от българските хип-хоп изпълнители, които бързо печелят симпатиите на феновете на ъндърграунд звученето. Доказателство за това са парчета "Баш майсторска" с Били Хлапето, както и хитовите "Big Meech", "Ши ги клатя", "Пилето във фурната", създадени в комбина с бургаската легенда F.O.

Кариерата на Dim4ou стартира благодарение на Qvkata DLG, който го свързва с Иван Бояджиев и местни продуценти. Следва издаването на първия му професионален албум "Уши, нос, гърло" и появата на първия клип "По цял ден".

Скоро след това започва масивна и интензивна серия от участия по клубовете заедно с Михаил Митев, познат още като F.O., който форсира кариерата си в групата Нокаут. Бургаският рапър е част от лейбъла “056″, а през 2013 застава зад MFStudio – студио, основано съвместно с АнтонG.F.E.Иванов. Заедно създават мащабната музикална компания – MFZanimation. Първият хит, пуснат официално от MFZ – "Лили  Иванова”, познат още като "Big Meech 2", е резултат и от перфектната симбиоза в работата му с Dimchou.

Така след две години усилена работа, юбилейното парти, посветено на тандема, е факт. Към пилотното му участие в "Ялта" ще се присъедини тежка артилерия от хип-хоп изпълнители. Ще чуем и видим добре познатото силно и "прекалено лично" участие на човека, на чиито рими трудно бихме си казали "писна ми" – стожерът на българския хип-хоп Spens. Варненският звяр Qvkata DLG, който не спира да допринася "за всичко по малко" за хип-хоп сцената у нас, също ще радва присъстващите с яките си бийтове и семпли.

Билети за събитието ще се продават на входа на клуба на цена от 10 лв. за всички присъединили се към партито преди 00.00. След полунощ пропуските ще струват по 15 лв.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички