Михаела Филева и NickName с дуетен сингъл и обща концертна изява


Михаела Филева и NickName с дуетен сингъл и обща концертна изява

3811

Михаела Филева и новата звезда на лейбъла "Монте Мюзик" – NickName, представиха дуетния си сингъл "Има ли начин?" и своята нова клубна програма.

Както MySound.bg вече огласи, това се случи в столичния клуб Opera Cafe на 6 март. Над 200 почитатели, приятели, колеги и представители на медиите станаха първите зрители на видеото към красивата балада и го определиха като ефирно, магично, чувствено и въздействащо. След гостите бяха Етиен Леви, VenZy, Криста, Бобо, Прея, Рут, Маги Алексиева – Mey, Вяра Атова, Teabo, DJ George, Георги Кючуков, Ники Манолов, Георги Янев и Райна Налджиева, Цецо Елвиса и много други.

Вечерта продължи с представяне на новата клубна програма на Михаела Филева и NickName, която държа на крака публиката повече от час. Двамата изпълниха собствени песни, дуети и кавъри заедно с китариста Васил Крумов. Част от програмата са танцьорите от RIO Crew. След няколко дни стартира и турнето B.U. Club Tour, с което хитовите артисти ще обиколят няколко от българските градове.

По време на промоцията Михаела Филева сподели: "Изключително щастлива съм, че реализирахме този проект. Много се зарадвах, когато от "Монте Мюзик" ми съобщиха, че марката B.U. e избрала точно мен за лице на новия си аромат Candy Love. С нейна подкрепа реализирахме видеото и тръгваме на турне, на което ще представим новата си програма. Вълнуващо е и искам да благодаря на всички, които направиха така, че да има начин за "Има ли начин?" – на Графа за това, че написа песента, на Ники (NickName), че я изпя толкова съвършено и е идеалната дуетна половинка, на Васко Стефанов за клипа и на нашето "Монте" семейство, което толкова обичам".

Всички присъстващи в клуб Opera Café бяха единодушни, че в тази вечер изгря още една българска музикална звезда – Николай Бакалов, който започна кариерата си като вокалист на групата Gravity Co. Той се представи успешно не само като дуетна половинка на Филева в "Има ли начин?", но и като завършен артист с перфекти вокални умения и въздействащо сценично поведение.

От лейбъла "Монте Мюзик" съобщиха, че вече работят върху нов самостоятелен сингъл на NickName, който ще стане факт в началото на есента.

Снимки от партито - в секцията "Галерия".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички