Подробности за концерта на Amon Amarth


Подробности за концерта на Amon Amarth

4076

Не само най-доброто в кариерата си дотук, но и парчета от своя чисто нов албум "Deceiver Of The Gods" ще представят у нас шведите Amon Amarth.

Както MySound.bg вече огласи, бандата ще свири в столичната зала "Универсиада" от 20.00 ч. на 30 април по покана на BGTSC.

Посещението е част от източноевропейското турне на групата в подкрепа на силния ѝ нов диск "Deceiver Of The Gods" (обложката на снимката) и - логично - на концерта ще прозвучат някои от включените в него парчета, наред с по-важните песни от цялата кариера на метъл ветераните.

Билетите за концерта на редовни цени от 40 лева - в предварителна продажба в мрежата на Eventim в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на "Пикадили", Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, "Техномаркет", "ESPO Груп", Usit Colours, Outlet Alex, "На тъмно", Metal Heaven, "Фотосинтезис", каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

При налични пропуски в деня на концерта и на входа на залата цената ще е 50 лева.

BGTSC препоръчва навременното закупуване на пропуски и спазването правилата на концерта с цел избягването на недоразумения.

На събитието ще бъдат допускани лица под 18-годишна възраст само с нотариално заверена декларация от родител http://securitysks.com/Declaracia_Deca.pdf

Децата до 10-годишна възраст не заплащат билет и трябва да са задължително с придружител! Един придружител на дете до 10 години и второ дете няма да бъдат допускани! Един придружител - на едно дете до 10 години!  

Ще бъде изградена зона за пушене, а пушенето в залата ще  бъде санкционирано.
 
За повече информация и въпроси - на: еvents@bgtsc.eu

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички