Нека ти разкажа... народна приказка


Нека ти разкажа... народна приказка

3840

Христина Белева и Петър Миланов ще представят новия си албум "Нека ти разкажа" в Sofia Live Club от 21.00 ч. на 12 март.

Във втория си диск фолклорното дуо отново залага на своята концепция за камерно и акустично звучене. Присъстващите ще чуят 9 композиции, които умело ще бъдат представени чрез гледната точка на изпълнителите, отдавна предизвикали вниманието на МySound.bg.

Музикантите създават проекта през 2011, когато записват и първия си самостоятелен албум "На фокус". И двамата са перфектни изпълнители със собствен стил в интерпретирането на стародавния музикален изказ, характерен за нашите земи. Христина отдавна е превъзмогнала предразсъдъците за мястото на гъдулката в съвременното музикално пространство и все по-категорично налага използването ѝ в други жанрове.

Гъдулката - инструмент, който в дуета Белева/Миланов е деликатно ухажван от звуците на една перфектно балансирана китара.

Изкуството им е лишено от всякаква кокетност и преднамереност, а поведението -  респектиращо, благодарение на уникално разработените идеи и флуидно привличане в интерпретирането на музиката.

Билети за събитието ще могат да се купят на място на цена 10 лева.

Още - на:

https://www.facebook.com/pages/Hristina-Beleva-Petar-Milanov/211909008866591

http://vbox7.com/play:d61f7241

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички