Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Регенерация за радио Реакция


Регенерация за радио Реакция

3723

Специална покана за мастърски парти уъркшоп за 21 март, (петък), отправя управата на "Тънка червена линия".

Обучението по кръшни танци и държане на 2 чаши (концентрат и разредител) в една ръка ще води екипът на радио "Реакция", непретенциозното радио на четвъртия етаж. А лекцията по музикален вкус и качествен парти подбор ще проведат Selector LazyFace, DJ Onzy (Лъчката от Q-check (вляво на снимката), Soregashi (Hipster Business Weekly), Shaker Maker и Мартин Михайлов (Марто от "Строежа").

Нетипично за вечеринките от този род, на които сме ви канили, сега молим да цъфнете с 3 лв. безвъзмездно дарение за радио "Реакция". Осъзнаваме, че 3 кинта днес могат да ви осигурят: 2 л. бира+геврек, 10-ка цигарки, вход за зоологическата градина+захарен памук, луксозни чорапи от Женския пазар и още куп други благини. Но по прости сметки излезе, че и скромното съществуване на едно радио ще ви струва точно 3 лв. Призоваваме ви най-смирено и кротко на 21 март да цъфнете с 3 лв., за да върже още един сезон на нашата идея и мисия, а именно - ефективната работа на пълни обороти на независимата онлайн студентска медия радио "Реакция", която е съществувала и ще продължава да се развива от доброволен труд, обясняват организаторите.

Знаем, че вероятно не сте от хората тип "като изцапа дреха, я хвърля, бе!" и повечето - като нас, се прибирате вечер, замирисва ви на чужда панелна/общежитийна манджа и така сте сигурни, че сте си вкъщи. Но също толкова убедени сме, че ще жертвате своите 3 кинта, за да подпомогнете студио 69 в борбата с амортизираната техника, изплащането на музикалните права, интернет такси и други дребни разходи, които няма как да избегнем.

Докато не сме забравили как се пийва на закрито и на прага на пролетното разхайтване, ви каним да разпуснем заедно под съпровода на епичните диджеи/селектори.

За по-дашните и доброжелателни от вас, вътре в бара ще има и кутия за допълнителни дарения (само по желание) - в кутията се допускат и писма, стихотворения, картички, билети за градски транспорт, палави снимки и талони за намаления в "Уидъл". Вярваме, че сте достатъчно изобретателни и ще открием изненади, различни от горепосочените, не крият от екипа на медията.

Очакваме ви!
Благодарим ви предварително, че ще подкрепите тази петъчна регенераКция!

Искрено (винаги) ваши,
екип на радио "Реакция"!

Началото е в 21.00 ч.

"Тънка червена линия" е в Зона Б-5, на Т-образното кръстовище на ул. "Партений Нишавски" и ул. "Българска морава" (зад Мall Sofia на бул. "Стамболийски", съвсем близо до метростанция "Опълченска").

Още - на:

https://www.facebook.com/trl.bar

https://www.facebook.com/reakcia

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички