Vrani Volosa с концерт в клуб Три уши


Vrani Volosa с концерт в клуб Три уши

3830

Родната паган метъл група Vrani Volosa (Врани Волоса) ще свири в столичния клуб "Три уши" от 21.00 ч. на 28 март.

Бандата ще представи песни както от дебютното си издание "Where The Heart Burns” и от албума “Heresy/Epec”, който излезе точно преди 4 години, така и няколко нови парчета.

На събитието ще може да се сдобиете с оригиналните дискове на групата, с лицензните издания от Einheit prod., тениски, значки, както и други паган метъл издания.

Бургаската метъл троица - Dimholt, The Revenge Project и Vrani Volosa, ще предприеме кратка съвместна обиколка в страната и Румъния.  Алиансът се случва в отговор на желанието на феновете да видят трите групи заедно на една сцена и най-после се открива възможност това да бъде факт.

Градовете, в които формациите ще зарадва почитателите, са както следва – Бургас, Варна, Сибиу и Букурещ. На концертите блек метълите Dimholt ще представят песни от дебютния си албум "Liberation Funeral", Тhe Revenge Project (също с нов диск - "The Neverending") ще дарят публиката с откос от стари и нови дет/траш рифове, а Vrani Volosa ще я потопят в поетичната атмосфера на последния си проект "Heresy". Тур-датите и клубовете, в които ще се проведат концертите, са както следва:

2 април - Бургас, бар "Без име", начало: 20:00 ч., вход: 8 лв.
3 април - Варна, Varna Live Club, начало: 20:00 ч., вход: 10 лв.
4 април - Сибиу, Bohemian Flow And Art Pub5 април - Букурещ,Deeper Club

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички