Massive Attack с концерт в София на 5 юни


Massive Attack с концерт в София на 5 юни

4109

След дългоочаквания концерт на Tricky в зала 3 на НДК на 9 април, организаторите от EventEase анонсираха следващо интригуващо събитие.

Именно по тяхна покана родните меломани ще могат първи да видят новия аудио-визуален спектакъл на Massive Attack. Флагманите на трип-хопа ще му направят премиера в столичния Зимен дворец на спорта на 5 юни.

Детайли за шоуто все още се пазят в тайна, но това, което е ясно, е, че концепцията е на Robert Del Naja. В духа на все повече разпространяващи се протести срещу глобалните политически, икономически и военни безобразия спрямо живота и правата на обикновените хора, една от най-големите социално ангажирани музикални банди на нашето време – Massive Attack, е готова да изрази своята позиция чрез спиращ дъха пърформънс.

Главните заподозрени за създаването на музикалното течение трип-хоп, несъмнено една от най-иновативните и влиятелни групи на нашето време – Massive Attack, изумяват и най-добрите музикални познавачи с нетрадицонните си микс от бавен хип-хоп ритъм с нежни вокали, чувствени мелодии, дъб груув, соул и реге. Тази музикална "бъркотия" от разнородни стилове незабавно се превръща във вдъхновяваща хомогенна смес от енергични звуци.

Българските фенове отлично знаят КАК Е - подобно лек наркотик, музиката на бристълската формация изстрелва в паралелна съвършена реалност, към която неусетно ставаш зависим. Основно ядро в проекта са Робърт Дел Ная (Robert "3D" Del Naja) и Грант Маршъл (Grant "Daddy G" Marshall), създали нови правила в музиката със синглите "Unfinished Sympathy" и "Теаrdrop", които отдавна са сред класиката в направлението.

Британците продължават да омагьосват меломаните и да налагат "масивна атака". В края на 2013 Дел Найа обяви официално, че работят по нов студиен албум.

Билетите за концерта са вече в продажба на промо цени от 50 до 80 лв. и могат да бъдат закупени онлайн на www.ticketportal.bg, в мрежата на Ticketportal.bg в цялата страна, както и от Билетен център на НДК.
    
От ЕventEase подчертават, че тъй като датата е единствената на Балканите, се очаква за концерта в София да дойдат фенове от Румъния, Сърбия, Македония и Гърция. С оглед ограничения капацитет на Зимния двроец, ранното закупуване на билети е повече от препоръчително.

Лимитирана серия билети "Ранно пиле" с отстъпка за "Фен зона" пред сцената и "Зона правостоящи" може да закупите само в магазин "Яко", намиращ се в безистена на улица "Граф Игнатиев" 43.

Единствено там ще се продават и комбинирани пропуски за концерта на Tricky на 9 април и шоуто на Маssive Attack на 5 юни.

Линк към онлайн билетите в системата на Ticketportal:

http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=43005

За Massive Attack:

https://www.facebook.com/massiveattack?ref=ts&fref=ts

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички