Кандидати за слава с минало в България търси талант


Кандидати за слава с минало в България търси талант

3944

Последните кандидати, които се представиха пред журито на същинските кастинги, ще се появят в "България търси талант".

Единайстият епизод на шоуто ще бъде излъчен по bTV от 21.00 ч. на 7 април, понеделник.

В четвъртък, 10 април, журито в състав Ваня Цветкова, Есил Дюран, Любен Дилов и Асен Блатечки ще трябва да вземе финално решение кои участници ще продължат в полуфиналите на предаването, които ще се излъчват наживо.  

Пръв на сцената в понеделник вечер ще се качи един добре познат млад мъж. Това е Борис Панайотов от София, който заедно със своята група взе участие във втория сезон на шоуто, а година по-рано спечели и тристаен апартамент от "Шоуто на Слави". Сега Борис е решил да участва сам, а неговото изпълнение ще породи доста спорове сред членовете на журито.

Интересни съдби и истории имат и още няколко от участниците. Това са Калоян Димитров от Попово, чийто танц, посветен на мъртвия му баща, ще разплаче журито и публиката, денс формацията Lions Crew от Варна (на снимката), в която танцува момче с много тежко заболяване, което според лекарите не би трябвало дори да се движи, и Емил Миланов от Дупница, който във втория сезон е бил отхвърлен от журито, но след много усилия и тренировки сега ще покаже истински и уникални умения в танца.

И в понеделник шоуто няма да мине без традиционното любовно обяснение към Асен Блатечки. Макар и без думи, това ще направи 16-годишната танцьорка Исабела Гатева от Благоевград, чието поведение ще оживи Асен, но ще обиди Ваня Цветкова.

Сред останалите кандидати за славата и наградата от 60 000 лв.са още три млади дами от националния отбор по аеробика, петима братя спортисти, които свирят на пет основни народни инструмента, морски капитан от Тринидад и маршируващ бенд от Златица, състоящ се от 41 деца.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички