Веси Бонева посреща рождения си ден в Ялта


Веси Бонева посреща рождения си ден в Ялта

4610

Веси Бонева (Vеssy Boneva) ще представи със специално лайв шоу новия си видеоклип с участието на Goodslav - "Обсебен си", на промоция с ключови медии и ВИП-гости в столичния клуб "Ялта".

Събитието е от 20.00 ч. на 16 април (сряда). Очакванията за проекта са огромни, защото още с работната си версия парчето успя толкова да впечатли организаторите на софийското издание на световния феномен "Фестивал на цветовете", че те поканиха изпълнителката за лице на събитието. Както е известно, то ще се състои на столичния стадион "Академик" на 21 юни.

С "Обсебен си" Веси продължава хаус линията на предишните си  тракове, но с лек ар-ен-би привкус, подсилен от включването на хитовия рапър Goodslav. За да е партито пълно, изпълнителката е избрала за дата на презентацията именно рождения си ден.

На следващия ден - 17 април, пък е участието на Бонева в столичния клуб Opera Café, където ще се изяви в тандем със Светльо Къслев (a.k.a DJ :Starlight). Те ще представят за втори път съвместния си проект Black Affair със специално подготвен хип-хоп и ар-ен-би репертоар и диджейски сет. Ще прозвучат някои от най-емблематичните парчета на Dr.Dre, 2pac, Notorious B.I.G., Lauryn Hill, Faith Evans, En Vogue и много други. За неустоимия заряд на вечерта ще допринесе и Ico Conga, който ще се развихри с перкусиите. Второто издание на Black Affair е с начален час 21.00.

Същата вечер ще бъде запомняща се и за феновете на Vanity Black в клуб "Маскара", където купонът ще се прехвърли след полунощ. Поради огромния интерес към супергорещите издания на партито PIMP My Vanity Black, на 17 април организаторите подготвят неговото избухване за трети път. Наслада за сетивата отново ще бъдат професионални танцьорки с еротичен пол денсинг и акробатични пърформънси на пилон. DJ Ray Bon и хостът  Dee ще поднесат седмичната доза взривоопасен хип-хоп.

Парчетата на Веси Бонева са микс от денс и поп на световно ниво: "Ring The Bells", "Believe" и "If You Want Тo Touch Me". Певицата е носителка на награда за най-добър български видеоклип на МAD TV - Гърция, а сред местата, където е имала концерти, е и легендарният австрийски клуб U4 , известен с гостуванията на имена като Prince, Sade и David Guetta.

Певицата има два самостоятелни албума, както и участие в единствения по рода си хаус проект в БългарияPlanet Magic Livе, чийто е тоталният хит "To Fuck", който успя да превземе всички музикални класации у нас. Много скоро Веси подобрява този успех, когато сингълът ѝ "Touch" влиза директно на 6-то място в престижната музикална класация World Chart Express на MTV. Изпълнителката започва да се занимава с музика от 5-годишна, а когато е едва на 17 печели наградата "БГ талант" на БГ Радио. Напоследък освен на сцената Веси Бонева се  изявява и на големия екран като дублира анимационни филми. Неин е гласът на Анна в българската версия на спечелилата "Оскар" лента "Замръзналото кралство".   Както MySound.bg вече писа, Бонева е гласът на малкото мамутче Прасковка в българския вариант на хитовата холвидуска продукция "Ледена епоха: Континентален дрейф".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички