Италианец съкомпозира новия сингъл на Севи


Италианец съкомпозира новия сингъл на Севи

4750

В обновен състав и със свежи сили, родната банда Севи (Sevi) нарушава мълчанието от края на миналата година, канейки своите фенове на премиера на новото си видео към песента "On My Own".

Събитието е в столичния бар Rock It от 21.00 ч. на 23 април, сряда.

Парчото е създадено от фронтдамата Светлана Близнакова и италианеца Pino Biaggioli през 2006. "On My Own" най-сетне ще види бял свят в нов аранжимент, пречупена през стила и звученето на формацията.

Клипът е заснет от Емил Цончев и Мартин Стоянович, а за подкрепата в реализирането на целия проект музикантите изказват благодарности на Георги Томов.

Верни на стила си винаги да са различни, те обещават да изненадат феновете със специална визия за промото в унисон с концепцията на клипа.

Тъй като няма да успее да присъства лично на представянето на "On My Own", съавторът на музиката Pino Biaggioli е записал специален видеопоздрав за българските фенове, който те ще могат да видят на самото събитие.

Групата засне екстремно видео към песента "Speed Up" на огромен камион сцена, следвана от 3000 мотористи през 2013 (виж клипа ТУК), после се отправи на лятно турне из страната.

Обиколката Last Call 2013 завърши гръмко на сцената в Sofia Live Club.

Rock It е на ул. "Бенковски" 14.

Trailer : http://vbox7.com/play:30c2825437
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1424080947849061/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички