С JP3 до планетата на музиката. Between The Worlds


С JP3 до планетата на музиката. Between The Worlds

4251

Формацията JP3 кани публиката на пътуване до планетата на музиката, представяйки първите готови композиции от предстоящия си албум със заглавие "Between The Worlds".

Първата за тази година изява на триото е в Sofia Live Club на 24 април.

Живко Петров, Веселин Веселинов-Еко и Димитър Семов очакват меломаните, които ще имат възможност да чуят първи цели 5 нови пиеси.

Заглавията им звучат като обещание за щастие: титулната "Between The Worlds", "The Third Day Of The Year", "New Step", "Minority Blues", "The Time Is Now".

Една от композициите, които ще представят музикантите на сцената в Sofia Live Club, е написана от Веселин Веселинов-Еко, а музиката за останалите е дело на маестро Живко Петров (на снимката вляво).

На концерта между световете ще звучат и добре познатите "Understandable", "Poison", "It's А Dream" и "Follow Тhe Sun". Грандовете работят и по няколко джазови стандарти, които на 24 април ще бъдат изпълнени в нов прочит, носещ забележителния отпечатък и звучене на JP3.

С премиерата на пиесите от "Between The Worlds" почитателите на JP3 за няколко часа ще бъдат в приятно състояние на безтегловност между два свята – този, който обитаваме, и фантастичния свят на музиката.

Полетът е насрочен за 22.00 часа, а билетите ще бъдат достъпни на място в деня на събитието.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички