Роби Уилямс отново ще става татко


Роби Уилямс отново ще става татко

4060

Роби Уилямс (Robbie Williams) обяви в "Туитър", че той и съпругата му Айда Фийлд (Ayda Field) очакват второто си дете, съобщи "Фимейл Фърст".

Британският певец би се радвал малката му дъщеря Теодора Роуз (Theodora Rose) да има малко братче, въпреки че би било страхотно да има още едно момиче. Той и съпругата му споделиха, че все още не знаят пола на бебето.

Айда имаме удоволствието да ви съобщим, че Теодора Роуз Уилямс ще става голяма сестра. Целувки, Роби Уилямс", написа суперзвездата, а под известието се натрупаха хиляди коментари и харесвания от почитателите.

"Миналия път лекарят сложи листче с пола на бебето в плик и ми го даде. Отидохме на вечеря, а планът беше да отворим плика в края на вечерята, но го забравихме. Мисля, че ще направим същото и сега, но този път ще вземем плика", каза изпълнителят.

Теди Роуз е на година и половина. Певецът припомня, че първоначално се е притеснявал от бащинството, защото не е знаел дали ще се справи.

"Аз съм много егоистичен човек и се глезя по всякакъв възможен начин. А в живота ми се появи някой, за когото трябва да се грижа и да бъда отговорен. Мислех, че не ставам за баща. Бях ужасен, че няма да съм на ниво, какъвто бих желал да бъда заа нея", призна Уилямс, който обаче бързо свикна с бащинството.

"Искам по-голямо семейство", не скри той миналата година, но довери, че с Айда ще трябва да станат още по-организирани, за да се справят с децата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички