Специални билети за Europe и Helloween на Kavarna Rock 2014


Специални билети за Europe и Helloween на Kavarna Rock 2014

3951

Лятото наближава, а заедно с него и Kavarna Rock Fest 2014.

Както е известно, един от най-престижните рок фестивали в България ще се проведе и тази година на стадиона в града между 27 и 29 юни.

Деветото издание на събитието ще разтърси феновете повече от всякога. Стадионът в Каварна ще се превърне отново в най-шумното и рокаджийско място на Балканите, на което пристигат хиляди почитатели не само България, но и от цял свят.

Афишът тази година включва Europe, Krokus, Helloween, Sabaton и други известни групи.

Поради големия интерес на запалените рок и метъл фенове, които нямат възможност да присъстват и на трите дни, организаторите предлагат закупуване на еднодневни билети – продажбата им стартира в началото на празничните дни през май.

Пропуските за първия ден, в който ще се проведе Kavarna Black Sea Battle Оf The Bands, както и за програмата на 28 и 29 юни, имат по-ниска цена, която ще остане в сила до 22 юни. След това те са на цена, която ще остане до края на феста.

При закупуването на двоен билет за събитието, организаторите подаряват безплатен вход за 27 юни, осигурявайки един допълнителен ден рок и присъствие на Черноморския рок конкурс.

"Опитваме се да бъдем пластични не само в избора на изпълнители, но и в решенията относно продажбата на билети – искаме да предложим разумни варианти, за да може максимален брой фенове да споделят преживяването на феста и да бъдат за поредна година заедно с нас!", споделят организаторите от Bulgarian Live Music.  

Билетите до 22 юни включително са на следните цени:

Еднодневен за 27 юни - 15 лв.
Еднодневен за 28 юни - 45 лв.
Еднодневен за 29 юни - 45 лв.
Цена на двудневен билет: 80 лв. (безплатен вход за 27 юни)

Билетите от 23 юни до 29 юни включително ще бъдат пуснати на следните цени:

Еднодневен за 27 юни - 20 лв.
Еднодневен за 28 юни - 50 лв.
Еднодневен за 29 юни - 50 лв.
Цена на двудневен билет: 90 лв. (безплатен вход за 27 юни)

Деветото издание на събитието ще разтърси феновете повече от всякога. Каварна ще се превърне отново в най-шумното и рокаджийско място на Балканите, на което пристигат хиляди почитатели не само от България, но и от цял свят.

След невероятния успех на звезди като Deep Purple и Accept и препълнен с фенове стадион миналото лято, тазгодишното издание включва не само имена от световната музикална сцена, но също така и бонус за първите, закупили билети. "Феновете, които са готови да заложат на нас, взимайки двудневен билет предварително, ще получат ексклузивен билет за специалния трети ден – 27 юни", оповестиха организаторите.

Те обявиха конкурса Kavarna Battle Band, убедени, че именно сега е моментът за подкрепа на българската и черноморската сцена. На 27 юни най-обещаващите млади групи от региона, спечелили одобрението на квалифицирано жури от световноизвестни рок знаменитости, ще подгреят за маститите гости.

Повече детайли - на:
http://www.kavarna-rock.com


Билетите за феста - в мрежата на Eventim в цялата страната: Piccadilly, Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Technomarket, Technopolis, магазини "На тъмно", Usit Colors и други, както и онлайн на www.eventim.bg

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички