Музикална приказка с Хилда Казасян в театрите на България


Музикална приказка с Хилда Казасян в театрите на България

4188

Хилда Казасян ще зарадва почитателите на джаза в седем от най-големите градове в България.

Виртуозните Христо Йоцов, Михаил Йосифов, Живко Петров и Милен Кукошаров ще свирят за певицата на турнето ѝ, което стартира от Русе на 9 май.   

"Изключително съм щастлива, че мога да сбъдна една моя мечта, да случа едно дълго чакано от мен турне! Нямам търпение да споделя това мое щастие с Вас. Чакам ви!", казва вокалистката, популярна и като жури от ТВ формататите "Като две капки вода" и "България търси талант".

Обиколката, наречена Jazz & Me по името на последния албум на певицата,  ще мине още през Бургас (10 май), Варна (15 май), Велико Търново (16 май), Стара Загора (23 май) и Пловдив (24 май). Финалният концерт ще бъде в София на 29 май в емблематичния Сатиричен театър "Алеко Константинов". Началният час на всички изяви е 19.00 ч.

"Съвсем неслучайно избрах Русе за началото - това е град с изключително артистична и жадна за джаз публика, поради това гостувам там всяка година", обясни изпълнителката. 

Освен познатите теми от репертоара на Хилда, гостите на нейните концерти ще имат удоволствието да са сред първите, чули на живо най-новото парче на певицата - "Луди пеперуди". Новият ѝ сингъл е по музика и аранжимент на Христо Йоцов. Текстът е дело на Добромир Славчев. Видеото е реализирано от екипа на Маги Халваджиян с режисъор Кирил Божилов - Кико.

В репертоара на изпълнителката за турнето са и някои от най-любимите теми на Жобим, Гершуин и други класици, както и теми из филми от проекта "Замълчи, замълчи".

Чуйте "Луди пеперуди" на:
https://soundcloud.com/hildakazasyan/hilda-kazasyan-ludi-peperudi

а вижте клипа на:
https://www.youtube.com/watch?v=JU2t0A7CQZs&feature=youtu.be

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички