Sentimental Swingers: суинг, перли и дантели


Sentimental Swingers: суинг, перли и дантели

5421

Столичният клуб Opera Café ще се потопи в епохата на 40-те на 9 май, петък, а посетителите ще бъдат телепортиран във времето на яркочервените устни, перлите, дантелите, чорапите с ръб и музиката, която никога не остарява.

Очарователните дами от триото Sentimental Swingers ще отведат феновете в света на суинга и славната епоха на Дюк Елингтън и Ела Фицджералд с два ексклузивни концерта в един ден - от 17.00 часа  (за публика 60+, с вход свободен) и 21.00 часа. Неоспоримите кралици на суинга Деси (Phuture Shock), Рони (Nasekomix) и Вера обещават шоу, красота и музика, която ще разтанцува всеки. Макар и само за една вечер, Sentimental Swingers ще върнат блясъка и веселието на суинг годините с ретро лайв, част от музикалната поредица на Opera Café.

Концертът от 21.00 часа ще започне с невероятната диджейска селекция на Lindyhop.BG. Малко по-късно, под светлините на прожекторите ще изгреят и самите Sentimental Swingers. Трибют към винтидж градската култура и суинга, Деси, Рони (вдясно на снимката) и Вера ще се появят с атрактивни костюми, залагайки на класическо сценично поведение и пленяващо ретро звучене. Дамите ще се качат на сцената заедно с уникалните музиканти Михаил Йосифов (китара), Димитър Шанов (контрабас) и Атанас Хаджиев (саксофон).

По-рано същия ден, от 17.00 часа, триото ще подари специален безплатен концерт на своите по-възрастни почитатели, споделящи с носталгия любовта към суинга и блясъка на една отминала епоха.

Всички дами и господа над 60 години ще бъдат специални гости на Opera Café с вход свободен.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички