Предпоследният полуфинал на България търси талант е довечера


Предпоследният полуфинал на България търси талант е довечера

5497

Предпоследния полуфинал на "България търси талант" ще излъчи bTV от 20.00 ч. на 12 май, понеделник.

Нова седмица, нова доза таланти и още повече напрежение. На сцената ще се изявят нови 10 златни участници. Предстои танците да бъдат умножени по четири с това, което са подготвили Тереза Георгиева, Емил Миланов, Бейхайдин Симеонов и NNS CREW. Златната четворка Цветомир, Симон, Любо и Симеон от Team Deception ще покажат какви фокуси са усъвършенствали и научили. Числото четири присъства и дори е надхвърлено и в броя музикалните изпълнения на Адрияна Стефанова, Стефан Кеманаджиев, Борислава Цекова, Voice Land и така незабравимия Константин Кучев (на снимката) ,който взе акъла на всички по време на кастингите с авторското си изпълнение "Муу, Муу".

След впечатляващите изпълнения в "България търси талант" миналия понеделник, в четвъртък вечерта бе ред и на резултатите от четвъртия полуфинал на шоуто. Родната поп звезда VenZy завладя сцената и повдигна настроението на всички в залата преди обявяването на крайните резултати.

Емоциите взеха връх, когато дойде време талантите да чуят какъв е вотът на зрителите. След представянето си на четвъртия полуфинал място на последния етап в шоуто си осигуриха акробатичното трио Силвина, Моника и Евгения, както и красивите гласове на фолклора – Миропка, Десислава, Маринела и Николета. На косъм бяха така харесваните Marching Band, които получиха гореща подкрепа от град Златица, но това не им донесе  желаното присъствие на финала.

Драматизмът по време на живите предавания за пореден път бе проследен от огромна част от зрителите и най-вече младите хора и вече съвсем естествено се превръща в основния избор на близо 37 % от аудиторията.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички