Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Takeover: Nick Curly зад пулта в клуб Ялта на 17 май


Takeover: Nick Curly зад пулта в клуб Ялта на 17 май

4056

Идеи и музика ведно, контрол и свобода, стилови нюанси, независимост и колективен дух, синхрон, следващ три отделни линии, но една посока – така накратко можем да опишем първите, но доста уверени стъпки на проекта, стоящ зад името Takeover.

Точно на 17 май в Room 2 на столичния клуб "Ялта" предстои третото и много специално издание на събитието, в което редом до неговите създатели Liubo Ursini, Valdy и Philip Chernikov ще застане Nick Curly - един от най-харизматичните и обичани диджеи в последните години.

След като в началото на годината родните корифеи зад пулта обединиха своите идеи и музикални плановете, на клубния хоризонт у нас се появи Takeover. Осемчасовите груув сетове, дълбоките бас линии, премерената интимна светлина, алтернативният вход и гест лист селекцията паснаха идеално на визията и вайба на Room 2 на завеадението. Само няколко месеца след старта на проекта, той продължава да евoлюира и да превръща идеите на момчетата в реалност.

От 17 май стартира серия от няколко партита, в която триото ще покани някои от любимите си артисти за екслузивни сетове. Серията започва с Nick Curly, който между Time Warp и Ибиса ще посети и "Ялта".  

Немският диджей и продуцент Nick Curly (на снимката) влиза в пантеона на великите диджеи с участието си в "In The House Mix Series" на Defected. Това го изстрелва още по-нагоре, като лейбълът не само повторно издава дебютния му албум "Between The Lines", но и го подкрепя в реализирането на няколко доста успешни ремикса от чикагския хаус авторитет Larry Heard. Оттогава Nick е резидент на Ибиса с Kehakuma в Space, където определя звука на нощта в продължение на няколко години. Извън това той пуска на най-големите и световнопризнати фестивали, както и в едни от най-добрите клубове, включително Womb в Токио, Sonus Festival в Хърватска, D-Edge в Бразилия, Eastern Electrics Festival в Лондон, Love Family Park в Германия и Gypsy Club в Русия.

Ако откриваш себе си във всичко това и искаш да бъдеш "един за всички, всички за и до един", "обичаш да танцуваш на тъмни места" и мислиш, че "мобилния ти телефон няма място в ръцете ти", купи своя билет на цена от 20 лв. от мрежата на Eventim и "Ялта", приканиха от управата на популярния клуб.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички