Nekoi Skopski Banditi: Green Out с първи концерт в България


Nekoi Skopski Banditi: Green Out с първи концерт в България

4224

Македонското хип-хоп трио Green Out ще изнесе първия си концерт у нас в малката зала на столичния клуб Mixtape 5 от 22.00 ч. на 16 май, петък.  

Бандата ще презентира чисто новия си албум "Papanoja", а изявата е своебразно препарти за летния фестивал WakeЪп!, който ще се състои край Пловдив от 20 до 22 юни.
 
Tonyo San, LD Pistolero и Bruce са част от македонския хип-хоп колектив Legijata. С култовите парчета "Fakalavista", "Frekvеncii" и "Blokovi", както и един самостоятелен албум - "Nekoi Skopski Banditi"(2009), заемат основни позиции на балканската ъндърграунд хип-хоп сцена. Освен като Green Out, артистите имат солови проекти, участват и в колаборации с други изпълнители от Скопие и региона. В София идват с DJ Chvare.

Гостите ще бъдат подкрепени от стабилно българско присъствие. За да представи излезлия си съвсем скоро албум "Контрасти", на сцената ще забие и нашумялата вече група Lespher Art Crew (LAC), част от ямболския лейбъл XPRSN. В партито ще се включи и най-свежото попълнение на родния ъндърграунд хип-хоп, а именно So Called Crew (SCC). Плътно зад двете рап формации ще застане един от пионерите на сцената у нас  – DJ STARTERAs (X-TEAM), за да раздвижи грамофоните с качествен хип-хоп бийт.

Билети:
7 лв. предварителна продажба в мрежата и касите на Ticketlogic
10 лв. на входа в деня на събитието

Следете събитието на: https://www.facebook.com/events/651365304934977/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички