Криста с първа авторска песен


Криста с първа авторска песен

4997

Криста ще представи видеото към първата си авторска песен - "Incomplete", точно по обед утре, 20 май (вторник).

Парчето ще има и специална онлайн премиера. Освен че ще бъдат първите, видели и чули "Incomplete", феновете на Криста във фейсбук ще имат възможност да спечелят подарък - безплатен даунлоуд на аудио файла на песента. За целта трябва да харесат и споделят линк към видеото, който ще бъде публикуван утре тук:
https://www.facebook.com/events/245766548945633.

"Incomplete" е една от най-специалните песни за Криста, защото е изцяло авторска. Талантливата певица не само създава музиката и текста на парчето, а сама записва основния музикален инструмент в него  – пианото. По аранжимента работи с хитмейкъра Боян Ковачев, който съвсем скоро направи дебюта си на музикалната сцена в дует с Вяра Атова.  "Incomplete" е сингъл от дългоочаквания албум на Криста, който предстои да излезе скоро.

"Incomplete" е силна, разтърсваща балада, вдъхновена от истинската любов. Посветена е на специалния човек в живота на изпълнителката. "Не знаех, че мога да композирам", споделя тя. "Когато истински обичаш някого, дотолкова свикваш с него, че е трудно да си представиш празнотата, която би те обзела, ако останеш сам. "Incomplete" разказва за щастието ми да имам този човек до себе си, да бъда цяла и завършена с него", допълва Криста.

Видеото е режисирано от екипа на ActStudio.
 
Ексклузивен трейлър на клипа може да видите тук:

https://www.youtube.com/watch?v=mgLvnpblzcY

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички