Рекорден брой гледания на новия сингъл на Криско и Мария Илиева


Рекорден брой гледания на новия сингъл на Криско и Мария Илиева

4991

Снощи Мария Илиева и Криско пуснаха официалното видео към дуетния си сингъл "Видимо доволни".

За броени часове то достигна 1-во място в класацията за БГ музика на сайта за видео споделяне Vbox7. Клипът може да се види на адрес: https://www.youtube.com/watch?v=0WN79cA4Cds и http://vbox7.com/play:aa975ae608.

Официалният линк за купуване на песента е: http://fts.is/vidimo-dovolni.

Cadillac от 1966, Ford Thunderbird от 1970, два самолета и куп знакови за съвременния хип-хоп, спорт и мода личности се появяват във видеото.  Режисьор е отличеният с две награди за най-добър режисьор на България от Годишните БГ хип-хоп награди Павлин Иванов Bashmotion.

Снимките протичат в два дни, като едната локация е хангар на летище Сливница. За кадрите там е използван единственият в България 360-градусов телескопичен кран. С точно такъв кран са заснети уникалните сцени на Том Круз върху най-високата сграда в света Бурж Калифа в "Мисията невъзможна: Режим Фантом". Във "Видимо доволни" могат да бъдат забелязани легендарните рапъри Майт и Фед, балет Fame, емблематичният фризьор Bugs, създателят на най-голямото танцово училище Goosh, DJ Big Bo, Mr Manhunt 2013 - Иван Минчев и др. В кадър влиза дори легендата на българския футбол Христо Стоичков.

Визията на Мария Илиева във видеото е дело на Георги Петков (коса), Зоран Коцов (грим) и Васил Божилов (стайлинг). За стайлинга на Криско и неговото крю се погрижи Get Fresh Shop.

Както MySound.bg вече огласи, "Видимо доволни" е по музика, текст и аранжимент на Криско и е копродукция между Krisko Beats и Stereo Room.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички