Страхотно шоу на промоцията на дебютния албум на Били Хлапето


Страхотно шоу на промоцията на дебютния албум на Били Хлапето

3923

Силно, емоционално, музикално и пред стотици фенове и приятели беше представянето на дебютния албум на Били Хлапето "В реда на нещата".

Както MySound.bg вече извести, премиерата се състоя в клуб Once Upon A Time... Biblioteka на 21 май. Рапърът с характерен и неповторим стил, въздействащи текстове и мощни бийтове показа сърце, класа и присъствие, когато изпълни на живо траковете от албума си. На сцената с Били излязоха и Lexus, Михаела Филева, Ruth, FeeL, Dorothy, Явката ДЛГ, а през цялото време зад гърба на Хлапето бяха DJ Algoriddim, Константин Ангелов (китари) и Васил Вутев (барабани).
 
Сред феновете, уважили събитието, бяха  Диляна Попова, Део, Христо Мутафчиев, Прея, Криста, ВенЗи, Печенката, Веси Бонева, Вяра Атова, NickName, DJ Doncho, Еди Казасян, Иван Радуловки и много други. Гостите оцениха усилията на продуцентите от "Монте Мюзик" и артистите на сцената да направят преживяването неповторимо с бурни викове и аплодисменти, положителни коментари за отличните музиканти, безупречния флоу и редене на Били Хлапето, сценичното присъствие на гост-изпълнителите и не на последно място определиха като хит новия му съвместен сингъл с Михалеа Филева "В реда на нещата". Изпълнителката на годината не скри вълнението си, че споделя с Били този важен момент в кариерата на всеки изпълнител – това, че неговият дебютен албум е факт и си пожела съвсем скоро тя самата да изпита тази емоция.

Звездата на Били Хлапето изгря през 2012 с емблематичния хит "Башмайсторска" с участието на Lexus, затвърждаването му като фактор в българския хип-хоп продължи с "Когато ти трябвам" (с Михаела Филева), "Както искаш" (с Графа), "Слънчеви дни" (с Дивна), "Корпус за бързо реагиране" (с Lexus). Изброените песни са включени в дебютния му албум, над който Хлапето работи повече от две години.

Продуцент и издател е "Монте Мюзик", музикален продуцент на проекта е Владимир Ампов-Графа, а авторите на музиката са Били Хлапето, Algoriddim, Графа, Lexus и други.

Дискът вече се продава в търговската мрежа, а истинските фенове на Били могат да го закупят с автограф само от официалния уебсайт на "Монте Мюзик" (www.montemusic.net).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички