Група Rubikub открива The Lounge Bar в Cвети Влас


Група Rubikub открива The Lounge Bar в Cвети Влас

4028

Дългоочакваното официално откриване на бутиковия The Lounge Bar в комплекс Casa Real, Свети Влас, ще се състои от 22.00 ч. на 30 май.

Управата на The Lounge Bar и Event Zone избраха актуалната група Rubikub (Рубикуб) да забавлява публиката в петъчната вечер.

Формацията на Гери Турийска ще изпълни най-популярните си песни. Дебютният сингъл на проекта "Uh Ah Oh" (с участието на Краси Тодоров от D2, "Still Together" (виж клипа ТУК), "За мен роден си", "Sunset Blvd." и "Всичко" са само някои от известните парчета в репертоара на бандата за вечерта.

Гери Турийска, добре позната като автор на текстове за песни, създава Rubikub през 2010. Преди това фронтдамата работи с известни български изпълнители като техен текстописец. На сцената на елитния The Lounge Bar тя ще бъде акомпанирана от Веселин Веселинов- Еко (контрабас), Росен Ватев (барабани, перкусии) и Ангел Дюлгеров (китара). Повечето песни на групата са по текст и музика на Турийска.

С лежерна боса-нова, джаз и лаундж музика, момчетата и Гери ще завладеят присъстващите със запомнящо се сценично присъствие и звучене, ще внесат приятно хипарско усещане в стила на 60-те на самия бряг на морето, където е разположен барът.

Повече - на:

https://www.facebook.com/events/297724787059087/
http://www.eventzone.bg/bg/events/details/rubikub-summer-session-concerts-the-lounge-bar-event-zone

http://theloungebar.eu/events/pop-and-jazz-band-rubikub-is-opening-up-the-lounge-bar/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички