Smallman с нов албум


Smallman с нов албум

4173

Родният алтърнатив рок квартет Smallman ще представи новия си албум "Envision" с концерти в столичния клуб "Терминал 1" от 21.00 ч. на 31 май и в двора на Драматичния театър в Пловдив на 7 юни.

Изявите са подкрепени от Tuborg. Благодарение на партньорството си с бранда,  работата по издаването на диска и обезпечаването на новия визуален спектакъл на родните авангардисти се облекчава чувствително. От Tuborg ще подарят на двама души специален мърч пакет, включващ тениска и диск. За да спечелите, пазете билетите си. В края на вечерта ще изтеглим два талона с номера на билетите, които ще донесат подарък на притежателите си, поясняват организаторите. Групата ще представи изцяло нов визуален спектакъл, ще изсвири и целия "Envision", както и избрани парчета от старите си издания. Специален гост на концерта ще бъде Петър Делчев от Исихия и Кайно Йесно Слонце.

Билети за концерта в "Терминал 1" - в мрежата на Eventim на цена 12/15 лева. Броят на пропуските е съобразен с капацитета на мястото, пуснати са 400 билета.  Вратите на клуба ще отворят в 21:00, а групата ще излезе на сцената точно в 22.30 ч. "Терминал 1" разполага с гардероб, на който не се приемат раници и ръчни чанти, затова ви съветваме да не носите излишен багаж.

През 2013, между редките си концерти, музикантите работиха по новите песни, а в продължение на няколко седмици - между края на декември и началото на януари, момчетата се оттеглиха в родопското село Манастир (най-високо разположеното село в България). Там, сред покоя на планината и в пълно уединение, четиримата развиха започнатите идеи, оформили звученето на новия проект.

Събитието във Facebook:
https://www.facebook.com/events/560171654099257/

Линк към билетите:
http://www.eventim.bg/bg/bileti/smallman-sofi-klub-terminal-1-360429/event.html

Предишните два албума на Smallman в bandcamp:
http://smallman.bandcamp.com

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички