Massive Attack пристигнаха в София


Massive Attack пристигнаха в София

3922

Трип-хоп ветераните Massive Attack пристигнаха с екипа си от 20 души на летище София в ранния следобед на 3 юни.

Както MySound.bg вече огласи, британската банда ще изнесе концерт в столичния Зимен дворец на спорта на 5 юни.

Той ще отвори врати в 19.00 ч. за да подготви публиката за премиерата на забуленото в тайна шоу. След зрелищния концерт еуфорията ще се пренесе на официалното афтърпарти в клуб "Терминал 1", където се очаква да дойдат и самите музиканти, за да отпразнуват началото на турнето си, известиха организаторите на концерта у нас  EventEase.

След кацането си на Терминал 2, Robert (3D) del Naja, Grantley (Daddy G) Marshall и компания се отправиха към хотела си, а после - към Зимния дворец, където направиха генерална репетиция за първото представяне на новия аудио-визуален проект на 3D. Предварителна информация за предстоящия лайф не се разкрива, но със сигурност в него с помощта на 3D изкуството, в което Robert Del Naja е вече отявлен виртуоз, красиво ще бъдат преплетени актуални социални и политически проблеми. Премиерата на зрелищното шоу ще се състои именно у нас, като за целта на сцената ще бъде инсталиран специален мащабен LED екран с ширина 12 метра.

Преди гостите ще се изяви DJ Ramsey Hercules (на снимката). Ветеранът зад пулта (миксира  още от 1993) ще подгрее феновете с преработени и оригинални версии на фънк и соул парчета, както и с типичните за него свежи импровизации на саксофон.

След Ramsey заедно с 3D и Daddy G на сцената ще излязат Angelo Bruschini (китара), Winston Blissett (бас), Damon Reece (барабани) и Julien Brown (барабани), както и гост вокалистите Martina Topley Bird, Horace Andy и Deborah Miller, които ще потопят публиката в халюциногенно музикално пътешествие. Освен емблематичните трип-хоп парчета от албумите им "Heligoland" и "Mezzanine" българската публика ще може да чуе на живо и неиздавани мелодии.

След масивната аудио-визуална атака, партито ще се пренесе в клуб "Терминал 1", където се очаква появата и на самите артисти, както и много тематична музика, която да продължи подобаващо нощта след шоуто на гостите.

Билетите за Фен-зоната вече са разпродадени.

Има останали пропуски за централните сектори на цени от 65 до 80 лв., които могат да бъдат закупени онлайн на www.ticketportal.bg  и в мрежата на Ticketportal.bg в цялата страна (книжарници Booktrading, магзини "На тъмно", "Офис 1", Билетен център на НДК), както и от касите  на Зимния дворец на спорта в деня на събитието.

Следете събитието на:

https://www.facebook.com/events/281668042002759/

Facebook page Massive Attack:

https://www.facebook.com/massiveattack?ref=ts&fref=ts

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички