Искрен Пецов и Васил Петров сред гостите на Модна фиеста Албена


Искрен Пецов и Васил Петров сред гостите на Модна фиеста Албена

4310

Най-чаканото лайфстайл събитие в България - четиринадесетото издание на Модна фиеста Албена, започва в курортния комплекс на 11 юни.

Над 40 дефилета очакват ценителите на модата до 15 юни.

В атракцията ще се включат известни родни певци и музиканти. Събитието ще предложи дегустация и състезание на сладоледи "Нестле Айс Крийм". Васил Петров ще се състезава заедно с манекенките Бояна Йорданова - бивша съпруга на кмета на Варна, и красавицата Крис Пасева. "Орифлейм" ще се погрижи за гостите, представяйки новите си антицелулитни гелове за отслабване. Искрен Пецов (на снимката) - както всяка година, ще измери със сантиметър всички желаещи да отслабнат, а последната вечер, този, който е смъкнал най-много от обиколката си, ще получи пълна гама продукти за лятото от шведската натурална козметика.

"Ще открием събитието тържествено на брега на морето, пред хотел "Боряна", където заедно ще се забавляваме с дизайнери, туристи и музикални изпълнители. Ще посрещнем бога на морето Нептун, чийто образ ще бъде пресъздаден от родния манекен Диян Христов, обявен след допитване за най-красивия мъж на десетилетието, и така символично ще отбележим началото на лятото. Нептун ще излезе от морето, придружен от своите русалки, а неговата любимка ще го съпроводи до импровизирания трон, който е във формата на скала, вградена на плажа на Албена", разкрива подробности около старта на фиестата продуцентката Мариана Аршева.

В продължение на няколко вечери във вариете театър "Албена" бъдат показани елегантни облекла, заедно с изпълненията и шоуто на Айвън от Максимус, сега с ново име - ИволюшънИвайло Колев Васил Петров и други, а сутрин са ревютата на плажни и спортни костюми, аксесоари на атрактивните басейни "Лагуна бийч" и "Фламинго Гранд". Модният подиум ще бъде открит най-напред с ревю на топдизайнерката на софийския хайлайф Жени Живкова, "Ивенти", "Квят", Стоян Радичев, "Калина стил", варненката Боряна Пращилова. С дефилета ще се разпишат и модните къщи "Ан Джи фешън", "Лейди София","Мира", "Дигит" 2005, "Марини фешън", "Маркос", "Сенсейшън", "Прего", "Мери Блу" и други.

Фиестата ще завърши ударно с рецитал на Кичка Бодурова и най-голямата атракция в областта на елегантните облекла - сватбен център "София", които имат избор от над 5 000 рокли в бутика си. Събитието е предпочитано място от едни от най-известните музикални звезди на България - дует Ритон, Силвия Кацарова, Кристина Димитрова, Константин, Теодора, победителката на "Евровизия" Йоанна, Орлин Горанов, Ивена, Джина Стоева, DJ Дамян и други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички