Местят спектакъла на Андреа Бочели на Българска армия


Местят спектакъла на Андреа Бочели на Българска армия

4406

Противно на полазилите тази седмица слухове, концертът на знаменития Андреа Бочели в България ще се състои.

Както MySound.bg информира, той бе обявен първоначално в столичната зала "Арена Армеец" за края на май.

Провокирани от огромния интeрес към събитието, артистът, неговият мениджмънт и European Event Service решиха да сменят локацията от "Арена Армеец" на стадион "Българска армия". 31 август се оказа единствената възможна дата.

Поради невъзможността на българския промоутър да осъществи изискванията на легендарния изпълнител, организацията на това невероятно събитие на открито се поема от компанията, която се грижи за проявите на звездата – и най-вече тези в Източна Европа - European Event Service, базирана в Швейцария.

Важна роля за благоприятния развой на ситуацията допринесе и добрата воля на самия маестро и неговия мениджмънт, Pentagon Music Management, който се грижи за всичките му участия и бди зорко над неговата професионална кариера, посочват от Moko Solution.

Всички закупени до момента билети остават валидни без никакви допълнителни заверки. Пропуски могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и на

http://www.eventim.bg/bg/bileti/andrea-bocelli-sofia-bulgarian-army-stadium-674342/performance.html и http://andreabocelli.com/tickets.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички