Блеки Лоулес ще пее с микрофон Елвис на шоуто в Бургас


Блеки Лоулес ще пее с микрофон Елвис на шоуто в Бургас

3937

Датата на дългоочакваното шоу на W.A.S.P. у нас вече съвсем наближи.

Както MySound.bg нееднократно информира, рок величията ще свирят в летния театър на Бургас на 4 август по покана на M.E. Music.  Събитието е част от грандиозното турне на ветераните 30 Years Оf Thunder. Обиколката в Европа старира в края на май със 6 концерта в Русия, преминавайки със забележителен успех през Финландия, Норвегия, Швеция, Германия и Белгия. Навсякъде залите и стадионите бяха препълнени,  феновете - екзалтирани до максимум, а билетите  разпродадени за броени часове.

За шоуто си у нас Блеки Лоулес и компания пристигат с огромна собствена продукция, която обещава здрав безкомпромисен звук и невероятно шоу. Сцената ще бъде оборудвана с озвучителна апаратура и осветление от най-висок клас и три LED видео стени. Гърбът на сцената ще бъде облечен в специално пано с размер 15 х 10 метра, а още три завеси със същия размер и уникален дизайн ще падат по време на шоуто.

Еднo от най-впечатляващите технически съоръжения, което публиката ще види на сцената на 4 август, е легендарната стойка за микрофон на Блеки, превърнала се в запазена марка на атрактивния фронтмен. Артистичното съчетание между човешки скелет и амеркански чопър, високо около 2 метра, е изключително тежко и масивно и носи името Елвис.

Вратите на летния театър ще бъдат отворени точно в 19.00 ч., а в 19.30 ч. се очаква първата банда – Scala Mercalli. Групата е свирила на много от най-големите музикални фестивали в цяла Европа и има зад гърба си над 20-годишна кариера. Сетът на италианците ще продължи около 40 минути, в които публиката ще загрее със здрав саунд за кулминацията на вечерта.

Градусът на емоциите ще бъде вдигнат още по-високо от втората подгряваща група, която ще се качи на сцената преди великаните от W.A.S.P. В 20.15 ч. публиката ще види Аналгин начело с легендата на АхатЗвезди. По време на 50-минутната си изява музикантите ще изпълнят добре познатите и обичани рок химни "Ако имаш време", "Тя беше ангел", "Спомен от доброто", "Нов монолог" и други.

Очаква се шоуто на хедлайнърите - легендарните W.A.S.P., да започне в 21.30 ч. Блеки Лоулес и неговите музиканти са подготвили уникален концерт с голяма собствена продукция - сцена, звук и ефекти от последно поколение. Публиката ще има щастието да види грандиозно шоу, което дълго ще се помни.

На концерта няма да се допускат лица, употребили алкохол, наркотични или упойваши вещества. Забранено е внасянето на остри предмети, несгъваеми чадъри, опасни, отровни и запалими вещества, огнестрелно и хладно оръжие, както и професионална видео и фото снимачна техника.

Деца на възраст до 10 години ще бъдат допускани безплатно, но задължително придружени от пълнолетен родител/настойник, който има закупен билет за събитието.
Във връзка с разпоредбите на Наредбата за специализирана закрила на деца на обществени места от Закона за закрила на детето, лицата под 18 години посещават обществени места след 22.00 часа единствено с придружител и попълнена декларация. Декларацията можете да бъде изтеглена от началната страница на "Тикетпро България" – www.ticketpro.bg.

В случай, че родителят/настойникът не е попълнил декларацията предварително, това може да се случи на входа на летния театър преди влизане на концерта.

Билетите за шоуто са почти разпродадени, но все още могат да бъдат закупени ограничен брой пропуски във всички каси в мрежата на "Тикетпро" и касата на театъра (центъра до Часовника).

Цената им в предварителна продажба е 45 лева, а в деня на шоуто – 50 лева. 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички