Пускат 2 000 допълнителни билета за концерта на Андреа Бочели


Пускат 2 000 допълнителни билета за концерта на Андреа Бочели

4094

След преместването на концерта на Андреа Бочели, заради огромния интерес към билетите на стадион "Българска армия", който ще бъде реновиран до 15 август, бяха осигурени допълнителни 3 500 седящи места, както и 2 000 правостоящи, но се оказа, че и те са недостатъчни, за да могат всички почитатели на маесторото в България да се насладят на невероятния му талант.

Поради голямото търсене на билети за събитието в София на 31 август от всички ценови категории, от които са останали малки количества, които ще свършат през следващите дни, организаторите от European Event Service решиха спешно да пуснат в продажба 2 000 допълнителни пропуска.

Както MySound.bg вече огласи, на сцената заедно с Андреа Бочели ще излязат над 130 българи от оркестъра и хора на Класик FM, които в момента усилено репетират за първото си излизане на сцена на стадион. Към тях ще се присъединят сопраното Светла Василева и китаристката Магдалена Калчева, която е част от кросоувър дуото CARisMA и е лично откритие на маестрото.

Всичко това несъмнено ще превърне концерта на 31 август на стадион "Българска армия" в едно от най-мащабните и вълнуващи събития, правени у нас през последните години. Затова и огромният интерес от страна на родната публика не е никак необичаен. Маестро Бочели вече обеща да изпълни най-големите си хитове, както и сцени с хор из оперите "Трубадур" и "Травиата" от Верди, песни от албумите "Incanto", "Passione", "Sentimento"и "Vivere", припомнят организаторите Moko Solution.

Билети за концерта на Андреа Бочели все още могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и на http://www.eventim.bg/bg/bileti/andrea-bocelli-sofia-bulgarian-army-stadium-674342/performance.html и http://andreabocelli.com/tickets.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички