Paradise Lost със специален спектакъл в Пловдив


Paradise Lost със специален спектакъл в Пловдив

3982

Корифеите на готик метъла Paradise Lost (Парадайз Лост) ще свирят в Пловдив на 20 септември (събота) в афиша на четвъртото издание на музикалния форум Sounds Оf The Ages.

Британската група-институция ще представи един много специален спектакъл в магическата атмосфера на Античния театър с оркестъра на Държавната опера Пловдив, отново под ръководството на диригента-звезда Левон Манукян.

Водеща британска филмова компания ще заснеме шоуто с множество камери - една суперпродукция, която ще бъде издадена като следващото официално DVD на бандата, информираха от радио "Тангра Мега Рок", организиращи събитието.

От коментарите във Facebook става ясно, че уникалният концерт привлича вниманието на почитатели на групата от цяла Европа, които няма да пропуснат своите любимци за първи път на живо с оркестър. Закупени са пропуски и от Франция, Германия и Испания.

Билети - екслузивно в мрежата на Eventim.bg с редовна цена 40 лв. и 60 лв. за Golden Circle (пред сцената).    

След шумния успех на първото издание на Sounds Оf The Ages през 2011 с невероятния спектакъл на Таря Турунен и звездния барабанист Майк Терана с филхармонията, форумът се превърна в истинска традиция година по-късно с концертите на Фиш и Anathema (Анатема). Последнита група засне своето историческо шоу и го издаде на Blu-Ry и DVD, а през септември 2013 родните феновете са насладиха на супербандата Asia.

Sounds Of The Ages се провежда по идея и под патронажа на г-н Иван Тотeв, кмет на Пловдив, в подкрепа кандидатурата на града за Европейска столица на културата 2019.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички