Артистите на Вирджиния Рекърдс оглавиха Топ 3 на БГ ефира


Артистите на Вирджиния Рекърдс оглавиха Топ 3 на БГ ефира

5878

"Изгрева и залеза" на Сантра, Павел и Венци Венц, "Самурай" на Жана Бергендорф и "Къде си, брат?" на Ангел, Моисей, Павел, Венци Венц и Васко Иванов-Декстър са най-често въртяните в ефира песни у нас през изминалата седмица по данни от официалната класация за българска и световна музика на системата за мониторинг New Media Lab.

Павел и Венци Венц се утвърждават като едно от най-интересните нови явления на българската хип-хоп сцена. Често предпочитани за колаборации с други изпълнители като Донна, Сантра, Ангел и Моисей, двамата бързо печелят симпатиите на феновете. Именно на техния интерес се дължи присъствието на четири песни на тандема в класацията Топ 40 за българска музика на VBOX7,  гледани общо над 620 хиляди пъти. В YouTube пък парчетата им са още по-популярни и имат повече от 1,5 милиона гледания.

След пет поредни седмици в Топ 10 на най-излъчваните БГ хитове и втора позиция за изминалата в общия чарт за български и световни сингли, дебютната песен на победителката в X Factor 2 "Самурай" заслужено е определяна от медиите като "една от най-красивите, правени през последните няколко години". В началото на есента Жана Бергендорф обещава английската версия на парчето, а и видеото към дуета на певицата с Кристо "Играем с теб до края", който двамата ще изпълняват и на предстоящите концерти от Coca Cola Happy Energy Tour 2014.

С нова песен, отново съвместна с Павел и Венци Венц, както и с интересни колаборации, ще изненадат публиката на турнето Ангел и Моисей, чийто летен хит "Къде си, брат?" (обложката на сингъла на снимката) е със същия брой ротации като "Самурай" в общата класация на New Media Lab.

Няколко нови продукции на "Вирджиния Рекърдс" също дават заявка за убедително присъствие в еърплей чартовете. Сред тях са вторият общ проект на Рафи с Део, Лео и Играта "Mr. Comandante", подкрепен от верига ресторанти Happy, както и сингъла му с рапъра Hoodini "Нали така?", съавтор на чийто текст е Рафи. Негово дело е и сценарият на видеото, в което поканата му да участват приеха Зуека, Рачков, Любо Киров, Поли Генова, Ники Станоев, Невена Бозукова-Неве, Евгени Иванов-Пушката, група Funky Miracle и други приятели на артиста.

Вече е факт и първият самостоятелен сингъл на Атанас Колев "Шах и мат" – заглавие, което избраха феновете на финалиста от втория сезон на X Factor и баскетболист от клуб "Черно море". Самият Наско отново е написал думите, които рапира в парчето, както го направи и за своята част от трака "Zig Zag" с Deep Zone. Сюжетът на клипа, режисиран от Bashmotion, стоящ зад някои от най-успешните музикални продукции в момента, пресъздава типичното за изпълнителя всекидневие през лятото с преживяванията на баскетболното игрище и партита с приятели.

Само ден след ексклузивната си премиера в младежката социална платформа MySparx, клипът е с близо 40 хиляди гледания в сайтовете за видеосподеляне.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички