Чарли Чаплин специален гост на Smugglers Swing Club


Чарли Чаплин специален гост на Smugglers Swing Club

4962

След летните месеци и партитата на открито, дойде време The Smugglers Collective отново да включат своята машина на времето, наречена Smugglers Swing Club за ново завладяващо пътешествие.

Този път машината ще ни отведе в началото на 20-ти век, златната ера на нямото кино, когато едно единствено име е имало значение – Чарли Чаплин.

Smugglers Swing Club: Modern Times ще се проведе тази събота (20 септември) в традиционното за събитието място – столичния клуб Mixtape 5.

Партито ще въведе посетителите в монохромния, черно-бял свят на нямото кино, комедийните класики на Чарли Чаплин и Модерните времена -   20-те години на миналия век. Зад пулта, разбира се, ще са диджеите от The Smugglers Collective, които ще върнат гостите на събитието към златните години на суинга и ритъм-ен-блуса, зората на рок-ен-рола, a към края на вечерта ще присъстващите ще навлязат с пълна сила в 21 век, когато електро суингът новата винтидж мания в цял свят.

За една клубът ще бъде преобразен в декор от филмите на великия актьор. Посетителите ще видят сцени от Modern Times, City Lights и други негови класики. Сред гостите ще се разхождат двойници на Чарли Чаплин, докато на дансинга танцьори изпълняват спиращи дъха хореографии. Smugglers Swing Club: Modern Times ще посрещне любителите на суинг и рокенрол музиката с традиционния си винтидж будоар, където всички гости ще могат да преобразят визията си с ретро прически и грим, направени от професионалисти. Посетилите партито ще имат възможност да си направят и фотосесия в специално изградения тематичен декор.

Няма да се размине и без подаръци - за всички фенове, и тези, които все още не са се докосвали до тази емоция, но винаги с отворено съзнание приемат новите предизвикателства, лорд "Самърсби" раздава 3 двойни покани за събитието през специална игра във FB страницата на марката  https://facebook.com/Somersby

Началният час е 21.00 ч, а стартът на винтидж-треската ще бъде даден в 22:00 часа. Входът е на цена от 10 лева, без предварителна продажба на билети.

За тези, който не са присъствали досега на събитие от поредицата: Smugglers Swing Club представлява среща между вчера и днес, чието проявление в музикално отношение означава суинг срещу електро суинг. По този начин са покрити всички разклонения на суинга и рок-ен-рола от 40-те години до днес, когато електро суинг течението  изживява своя възход. От феномен Smugglers Swing Club се превърна в традиция. Партитата имат за цел да популяризират пред по-широка аудитория винтидж музиката, култура и начин на забавление, всичко това поднесено с модерен привкус. След като феновете на стила успяха вече да видят на живо някои от най-актуалните имена от суинг и електро суинг сцената, The Smugglers Collective са подготвили главозамайващи изненади и експлозивни събития с марката Smugglers Swing Club.

Mixtape 5 е на бул. "България" 1, подлез "Галерия".

Facebook event: https://www.facebook.com/events/626818817433608/

Smugglers Swing Club Facebook page: https://www.facebook.com/SmugglersSwingClub

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички