Tiga зад пулта в клуб Ялта


Tiga зад пулта в клуб Ялта

3999

Tiga е поредният гост на популярната парти платформа Takeover.

Канадецът, наречен Бербатов на диджеите, пристига за сет в Room 2 в клуб "Ялта" на 14 ноември по покана на нашите момчета Liubo Ursini, Valdy и Philip Chernikov.  

Tiga James Sontag e артист със забележително остър ум, страхотно чувство за хумор и фантастичен вкус за музика. Той е от хората, които няма време да се вкопчат за проблемите, тъй като светкавично намират решение за тях. Затова и артистът се превръща в основополагащ елемент в монреалската техно сцена. Неговият лейбъл Turbo Recordings функционира вече над шеста година, а самият той издава за лейбъли като Crosstown Rebels и Different. Пуска в най-готините клубове по-света и заедно с това успява да бъде един от най-остроумните артисти в сцената, припомнят неговите фенове. Подобно отношение винаги личи в музиката на един артист.

В портфолиото на Tiga са два солови албума - "Sexor" и "Ciao!", хитовите сингли "Sunglasses Аt Night", "Pleasurefromthe Bass" и "You Gonna Want Me”. Специално внимание заслужава парчето "Plush", което ще прозвучи в ремикс на гостувалия в "Ялта" само преди месец Dixon. Задължително се спираме и на колаборацията с Аudion "Let`s Go Dancing", както и хита от началото на годината "Fever". Заслужава си да се чуе и в ремикс на Maetrick, познат като Мaceo Plex. Tiga е актуален и с видеото към "Bugatti", чиято премиера се състоя преди по-малко от месец.

Билети - в мрежата на Eventim.bg и клуб "Ялта".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички