RockaShock, VoxBox и Меtaфоrmoza за Дни на предизвикателствата


RockaShock, VoxBox и Меtaфоrmoza за Дни на предизвикателствата

4973

Три изключителни музикални проекта ще забият за 10-годишния юбилей на "Дни на предизвикателствата".

RockaShock, VoxBox и Меtaфоrmoza ще закрият фестивала с фънк, ска и експериментални бийтове непосредствено след края на официалната програма в аула "Максима" на УАСГ между 2 и 4 декември.

Партито ще се състои в Мixtape 5 на 4 декември, четвъртък. Столичният клуб ще отвори вратите си точно в 21.30 ч. за всички приключенци, жадни за още незабравими преживявания, които искат да раздвижат адреналина и на дансинга след изпълнените с емоции фестивални дни. За притежателите на тридневен билет входът ще бъде свободен. За всички останали пропуските ще са на цена 7 лв. в предварителна продажба от Ticketlogic.bg и 10 лв. на място.

Фънк-джаз проектът Меtaфоrmoза (Music Clinic Records)ще открие празничната вечер. В супербандата са популярните музиканти със сериозен опит както на българска, така и на международна сцена Роко Захариев (тромпет и перкусии), Мирослав Иванов (китара), Антони Рикев (бас) и Николай Данев (ударни).

След тях сцената ще превземе 100% вокалното дуо VoxBox (BigBanda), съставено от бийтбокс легендата Skiller и експерименталния вокалист Павел Терзийски, които обещават да изстрелят присъстващите в облаците с импровизации и луупинг композиции. Публиката ще бъде увлечена в бурни танци от рокстеди-ска бандата RockAshock, чрез която всеки от присъстващите ще може да вкуси от автентичния звук и енергия на музиката, изключително характерна за Ямайка. В многолюдната формация се подвизават Александър Даниел (барабани), Радослав Митов (вокал), Антон Михайлов (бас), Станислав Величков (китара), Венцислав Лалев (китара), Кирил Дончев (клавишни), Димитър Бакърджиев (саксофон) и Петър Щерев (тромбон).

За атмосферата между "групите на Предизвикателствата", както преди и след тях, ще се погрижат диджеите RailBuzz и ZaziZazi (BigBanda) - двама, чиято разнообразна селекция може да отведе всекиго отвъд предела на Mixtape 5 и тази паметна вечер, уверяват организаторите.

Между 2 и 4 декември най-големият форум за екстремни спортове, туризъм и екология "Дни на предизвикателствата" по традиция ще предложи на публиката си атрактивна програма от спиращи дъха документални филми, презентации и лекции. По случай 10-тата годишнината на фестивала специални гости в основната програма са първенците на алпинизма - българинът Боян Петров и британецът Лео Холдинг.

"Дни на предизвикателствата" е събитие, събиращо на едно място над 2 500 души, което оставил траен отпечатък в света на екстремните спортове, екологията и туризма у нас.

Официално Facebook събитие:
https://www.facebook.com/events/946320742049211/?source=1

"Дни на предизвикателства", официална страница:
www.predizvikatelstva.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички