12 поп звезди с награди от класацията 7 в 11 на БНР


12 поп звезди с награди от класацията 7 в 11 на БНР

4213

Традиционните награди от годишната класация за българска популярна песен "7 в 11" на програма "Христо Ботев" на БНР ще бъдат връчени на тържествен концерт в Първо студио на БНР от 19.30 ч. този вторник, 27 януари.

През 2014 година всеки вторник от 11. 00 ч. слушателите на програма "Христо Ботев" имаха възможност да избират своя фаворит сред 7 съвременни български популярни парчета. Композицията, събрала най-много гласове и задържала се най-дълго време на първо място, ставаше песен на месеца. И този път победители са едни от най-обичаните изпълнители – Михаела Филева и NickName, Нора Караиванова, Петя Буюклиева, Сленг, Амфибия, Taking Heed, Съни и Валентин Асенов, Бебо и Александра Александрова, Пламен Денчев, Жан Маринов.

На церемонията ще звучат дванайсетте песни, избрани от слушателите на програма "Христо Ботев", и освен това всеки един изпълнител е подготвил по една допълнителна песен-изненада. Наградите - елегантната стъклена статуетка, са специално създадени от Александра Гайдова. Входът за концерта е свободен.   

Събитието се провежда за трети път.

В предишни издания сред носителите на приза са били Маргарита Хранова, Васил Найденов,Орлин Горанов, Тумбаито, DelPadre, Графа, Voice Оf Boys и Петте сезона.


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички