Танцуваме Любов


Танцуваме Любов

3810

Балет Тодес идва в България с новата си програма "Танцуваме Любов", която ще бъде представена в София (зала 1 на НДК от 20.00 ч.) на 1 февруари и във Велико Търново (ДКС "Васил Левски" от 20.00 ч.) следващия ден.

Трупата гастролира у нас за 12-та поредна година по покана на DeGris Events.

Спектакълът е илюстрация на Любовта, разказана чрез майсторския език на драматургията и хореографията.  Световноизвестният балет "танцува" любовта във всичките ѝ форми – безпощадна, безгранична, романтична, кратка или вечна.

"Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов" (Хайнрих Хайне)

Динамична, с взривяваща енергия, с много чувство за хумор, творбата е вълнуваща история за влюбена двойка, която преминава през всички препятствия, за да успее в големия град и да съхрани любовта си.  Спектакълът е с оригинална сценография, авторска музика, екстраваганти костюми и ефектно осветление. Балетмайстор и постановчик е Алла Духова.

Балетът обединява в  хореографията си класика, хип–хоп и модерен балет.  Трупата е сформирана през 1986.  Създател, балетмайстор и постановчик е Алла Духова. През 2001 тя е поканена лично от Путин на среща с 15–те най – изтъкнати жени в Русия, постигнали успех в творческата си кариера. Името на балета идва от един от най–опасните елементи във фигурното пързаляне, а самата Духова е хореограф на носителите на сребърни олимпийски медали - французите Марина Анисина и Гвендал Хейзър.

От 1990 балетистите активно работят и зад граница - гастролират в цяла Европа, САЩ, Австралия и Израел.

Билети - в мрежата на "Ивентим" на цени от 30 до 60 лева.

http://vbox7.com/play:2ed96ef6e0

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички