Pambos Dancing Centre кани на щуро парти за 17-ти рожден ден


Pambos Dancing Centre кани на щуро парти за 17-ти рожден ден

4869

Танцовата школа на Памбос Агапиу ще отпразнува 17-ия си рожден ден с лудо парти в столичния Playground Paradise Mall тази събота, 7 февруари.

Началният час на фиестата е 22.00 часа, а продължението по традиция ще е до сутринта. Шоу спектакъл със 17 хореографии, точно толкова, колкото са и свещичките на тортата, е подготвил Памбос за своите гости – бивши и настоящи ученици, почитатели и приятели на танците.

По случай рождения си ден Pambos Dancing Centre подарява специална отстъпка на всички желаещи да започнат да танцуват през февруари. Групата за начинаещи стартира на 9 февруари, понеделник, а месечната такса е само 20 лв. Вече 17 години малки и големи прохождат в латино танците под зоркото око на вечно усмихнатия кипърец. Над 10 000 столичани, запленени от магията на танца, са преминали през Pambos Dancing Centre през годините, някои от тях танцуват и до днес.

Още от самото си появяване през 1998 школата бързо печели популярност и се превръща в един от основните центрове за професионално обучение по латино танци, фламенко и гръцки танци. През годините школата е съзадала едни от най-успешните танцьори в страната. Първите инструктори по танци в България проговарят на езика на салсата и правят първите си крачки като професионални танцьори и състезатели тъкмо под вещото ръководство на Памбос. Неслучайно наричат харизматичния кипърец "бащата на салата" у нас.

"Вече 17 години подаряваме радост и усмивки на хората, които идват в клуба. Желаещи да се учат да танцуват има от всички професии – лекари, учители, адвокати, счетоводители, бизнесмени. Някои пристигат с идеята да намерят приятели, други - за да отслабнат, трети - за да търсят любовта. И всички откриват по нещо за себе си. Идват потиснати, а впоследствие си тръгват доволни и усмихнати", разказва Памбос.

Танцьорът разкрива, че в школата любовта са срещнали повече от 60 двойки, които към днешна дата са вече семейни и посещават заниманията с децата си. Памбос е категоричен, че танците правят хората щастливи, а салсата е най-ефективното хапче за щастие и добро настроение. Танцът не само сближава, но и променя. Стимулира танцуващите да се грижат за визията си, да изглеждат красиви и екстравагантни. Прави ги успешни в професията.

През последните години популярността на Pambos Dancing излиза извън пределите на страната, танцьорите на клуба представят България на всички най-големи международни салса конгреси. Школата се гордее с огромната си колекция от купи и престижни награди. А от 2005 до момента танцьорите на Pambos Dancing Centre са многократни абсолютни шампиони на България.

Центърът е основен организатор на трите най-мащабни социални латино събития в страната: Национален салса конгрес, Балкански салса конгрес и "Парадайз салса холидей".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички