Васко Петров празнува рожден ден с Ангел Заберски


Васко Петров празнува рожден ден с Ангел Заберски

4346

Васил Петров и Ангел Заберски - син ще изнесат бутиков концерт по случай Международния ден на джаза в нощния бар на новотел "Пловдив" от 20.30 ч. на 30 април (четвъртък).

Грандовете обещават да превърнат заведението в известния джаз клуб Blue Note с джаз и суинг, разкриващи богатството им с характерната си дълбочина и въздействие на живо. Песните ще отведат присъстващите към златната ера на суинга из улиците на Ню Орлийнс с красотата на импровициите и свободата на онова време. С неизчерпаема харизма Петров ще изпълни класически джаз теми като "A Foggy Day", "The Shadow Of Your Smile", "I`ve Got You Under My Skin", "Strangers In The Night", "My Way", "New York, New York" и много други в талантливия акомпанимент и различна интерпретация на Ангел Заберски младши.

Освен този празник, на 30 април ще бъде отбелязан и рожденият ден на Васил Петров, който щедро раздава красиви настроения със своя топъл и уютен глас на  личния си празник.

Международният ден на джаза се отбелязва за четвърти път. Както MySound.bg писа, инициативата е на Хърби Хенкок - да ознаменува приноса на любимата ни музика за разпространяване на идеята за свободата, както и с цел да насърчи междукултурния диалог. Събитието е под егидата на световната организация за културното наследство ЮНЕСКО, на която музикантът е посланик на добра воля.

Проектът на Петров и Заберски е подготвен специално за двойния повод и ще бъде представен единствено и само в този ден.

За резервации: 0879112131

Вход: 15 лв. и 20 лв., за студенти и ученици - 10 лв.

Повече информация - на официалната страница на Васил Петров:

https://www.facebook.com/VassilPetrovOfficial
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички