Пътят към храма за Стенли води към Лондон


Пътят към храма за Стенли води към Лондон

7579

Стенли ще гостува в Лондон за първи път на 8 май, петък.

Събитието ще се състои в легендарния The 100 Club на "Оксфорд Стрийт" и се организира от самия клуб и вече традиционния му български партньор "Строежа". На сцената ще се изявят още две групи – набиращите скорост Jeremy? и британската инди банда The Wondersmiths.

Вокалистът отскоро работи с Jeremy?, като те на практика по време на неговата изява са изцяло в ролята на инструменталисти – пълна рок формация от двама китаристи, басист и барабанист, придаваща на моменти по-твърдо звучене на песните в сравнение с доскоро познатите им акустични лайв аранжименти. Публиката в Лондон ще има възможност да види и чуе на живо изпълненията на емблематични за няколко поколения песни като "Обсебен", "Пътят към храма", "Стар парфюм", "Пясъчен керван", "Да летим над града", "Как се казваш?", "Дъвка балон", "Човекът от квартала", "Поля от слънчогледи" и други, а и класики от периода му с Тангра, сред които "Бъди какъвто си?" и "Жулиета".

Както MySound.bg вече огласи, за Jeremy? това ще бъде втори концерт в The 100 Club след ноември миналата година  заедно с P.I.F., когато момчетата реализираха напълно разпродадено шоу и успяха да генерират много положителни отзиви и впечатления, което организаторите отчитат като знак, налагащ завръщането им и то в хедлайнърска позиция. Освен това, от щаба на групата съвсем скоро обявиха добрата новина за включването ѝ в програмата на най-големия фестивал за нова музика в ЕвропаThe Great Escape, Брайтън, където се очаква Jeremy? да се срещнат очи в очи и да свирят пред делегати от музикалния бранш – представители на лейбъли, продуценти, агенти и медии на 16 май.

The Wondersmiths е местна инди-рок банда от четирима души. Лондонската формация ще изпълни половинчасов сет от авторска музика, стартирайки в 20.30 ч. Веднага след тях са Стенли и Jeremy? с отделни гигове, всеки от които по над един час. Музиката в клуба ще бъде избирана от екип на клуб "Строежа", София. Вратите отварят в 19.30 ч.

Билети за концерта на 8 май - онлайн през Wegottickets и Billetto на следните адреси: http://www.wegottickets.com/event/314956 и https://billetto.co.uk/en/events/jeremy-live-at-the-100-club/overview. Цената им е £12 за първите 100 броя промо пропуска, £15 за следващите 200 стандартни и £17 самата дата и място. Общият брой билети е ограничен до 300, така че се препоръчва предварителното закупуване, посочват организаторите.

Събитието във Фейсбук:
Jeremy? & Stenli & The Wondersmiths - Live @ The 100 Club - 8 May 2015.
https://www.facebook.com/events/1180157015338403/

Билети:

Wegottickets.com
http://www.wegottickets.com/event/314956

Biletto.co.uk
https://billetto.co.uk/en/events/jeremy-live-at-the-100-club/overview

Jeremy?
http://goo.gl/xNqJ0X

Стенли:
https://www.facebook.com/pages/Станислав-Сланев-Стенли/77878676913?fref=ts

The Wondersmiths - "Insignificant":
https://www.youtube.com/watch?v=98VY7qUED3I     

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички